Thursday, April 29, 2010
Se inchide sezonul la Sinaia
Wednesday, April 28, 2010
Patinajul are presedinte "portocaliu"
Postul de presedinte al FRP este ocupat de ieri de catre Adrian Ciobanu, antrenor la CSM Brasov, club de unde va trebui sa demisioneze. Ciobanu nu este un anonim. In 1988 a fost protagonistul unui scandal de dopaj inaintea Jocurilor Olimpice de la Calgary. Sportivele pe care le pregatea la acea vreme au fost prinse dopate si au fost trimise acasa. Ciobanu a scapat nepedepsit atunci. Brasoveanul este sustinut sustinut puternic de catre PD-L Brasov, fiind unul dintre protejatii lui George Scripcaru, primarul orasului de sub Tampa.
Cornel Gheorghe a fost ales prim-vicepresedinte. Marius Negrea a prins un loc in Comitetul Executiv al FRP.
Au fost alegerile si la Federatia Romana de Bob si Sania. Acolo s-a lasat cu scandal. O sa revin cu amanunte. Cel mai tare mi se pare ca in Romania exista un club cu sectie de sporturi de iarna care se numeste Delfinul.
FRSB cere COSR "radierea" lui Staicu!!!
Al treilea component al lotului olimpic, calificat pentru proba de Coborare a fost Staicu Dragos, care la toate testele fizice din toamna anului 2009 ne-a aratat ca este nepregatit si supraponderal. In luna octombrie fiind convocat pentru o etapa de pregatire fizica in Poiana Brasov, dupa 2 zile a plecat acasa motivand o accidentare si ca are nevoie de refacere, pe care a facut-o prin locuri pe care un sportiv de performanta nu prea le frecventeaza sau n-ar trebui sa le frecventeze.
Pregatirea specifica a inceput-o schiind pe partiile turistilor, starturile in competitiile FIS, Cupa Europei si Cupa Mondiala, au fost evitate, singura competitie fiind un Super G la care a reusit o clasare foarte modesta. Pe data de 18.01.2010 a incercat o coborare care ne-a aratat cat de bine era pregatit pentru Vancouver. La primul antrenament s-a clasat penultimul fiind urmat de un schior austriac, in varsta de 71 de ani (nascut 1939) si intrecut de un sportiv francez de 46 de ani (nascut 1964). A doua zi, la concurs, Staicu a abandonat fara sa cada.
Cu aceasta pregatire a inceput dezastrul de la Jocurile Olimpice, unde, dupa 14 secunde de la start, s-a oprit, fara sa cada, in mijlocul traseului, sprijinindu-se in bete ca "ciobanul in bata".
Nici Federatia Romana de Schi Biatlon si nici Comitetul Olimpic si Sportiv Roman nu sunt vinovati de aceasta rusine a schiul alpin, ci numai Staicu Dragos si familia lui care au facut cel mai mare deserviciu schiului romanesc, cursa fiind transmisa in direct pe toata planeta. Daca ar fi posibil sa fie sters din evidentele COSR ca participant la Jocurile Olimpice ar fi o alinare pentru schiul alpin. Avem insa o satisfactie ca si-a pus schiurile in cui, retragandu-se in glorie dupa memorabila cursa de la Vancouver 2010.
Atasam acestui raport si fisele personale - biografia FIS, cu toate competitiile la care au luat startul cei 3 sportivi care au participat la Jocurile Olimpice 2010. Daca ne uitam la fisa acestui Staicu Dragos - "coboratorul derapator" - ne gandim ce model ar putea fi el pentru tinerii aspiranti la lotul olimpic pentru 2014.
Acest campion de conjunctura nu a avut curajul si pregatirea de a participa la Campionatele Nationale 2010 poate si din teama de tinerii juniori Kopacz Kund, Achiriloaie Ioan, Moldovan Dan si chiar Tantos Andrei, care cu siguranta l-ar fi surclasat in toate probele.
Mai elegant ar fi fost sa stea "precum strutul" si sa mediteze la oportunitatea pe care a avut-o, sa nu faca turul redactiilor pentru a lansa atacuri asupra altor factori, nu asupra felului in care s-a pregatit fizic si specific pentru startul olimpic. La Sport Total FM vorbeste despre trauma psihica la care a fost supus, nu stim de cine, probabil de familie, care a insistat sa participe la Vancouver, dar Dragos nu a putut sa isi invinga frica de proba de coborare si de aici, trauma psihica.
Comisia Tehnica si-a expus punctul de vedere prin Dan Cristea, membru al Biroului Federal, in sedinta in care au fost aprobati toti membrii delegatiei pentru Jocurile Olimpice.
Schiul alpin, sport periculos pentru Pepene
Paul Pepene a socat in momentul in care s-a afisat cu cateva zgarieturi in zona sinusurilor frontale. Dinamovistul a fost ieri in Valea Dorului si a cazut foarte rau in timp ce schia alaturi de antrenorul Ion Lungociu. Campion mondial de schi fond, Pepene inca nu a fost angajat in cadrul Politiei Romane si sunt sanse minime ca acest lucru sa se realizeze. In aceeasi situatie se afla si Reka Ferencz.
In aceasta perioada, lotul national de schi fond se pregateste la Piatra Arsa.
Edit Miklos si-a depus demisia!
In lumea schiului alpin romanesc se vorbeste despre un lucru mult mai grav. Edit Miklos ar putea concura din sezonul viitor sub steagul Ungariei. Oficialii federatiei de la Budapesta s-au interesat in perioada Jocurilor Olimpice de caracterul si trecutul sportivei care a fost "inventata" de catre Francisc Bonis.
Alexandru Barbu este in carje!
Bianca Narea este insarcinata!
Eva Tofalvi pleaca in Caraibe
Distinctii din partea Doinei Melinte au mai primit Reka Ferencz, Paul Pepene si Petre Hogiu, precum si antrenorii Marton Simon, Gheorghe Pelin, Dan Borca si Ion Lungociu.
Monday, April 26, 2010
Red Bull Flugtag cauta piloti complet aerieni si in 2010

Dupa 2005 si 2007, Red Bull Flugtag revine pe 19 Septembrie 2010 la Bucuresti pentru a da aripi tuturor ideilor mai grele decat aerul. Oricine se poate numara printre acei bravi piloti care decoleaza de pe rampa in masinariile lor zburtoare, se ridica in aer si amerizeaza fortat in Dambovita.
Pentru a deveni din simplu spectatori, participanti, trebuie sa indepliniti doar cateva conditii – un dram de inventivitate si o portie zdravana de curaj.
V-am trezit avantul pioneresc? Imaginatia v-a prins aripi? Atunci, asteptam „planurile voastre secrete” impreuna cu o scurta descriere a echipei (pilot + 3 coechipieri) si o schita convingatoare a apartului. Atentie la termenul limita de inscriere – 4 iunie 2010, asta in cazul in care o veti trimite cu un porumbel calator care gaseste destinatia mai greu…
Cum trebuie sa arate aparatul de zbor? Voi sunteti designerii, insa trebuie sa stiti ca nu poate avea anvergura aripilor mai mare de 8 metri, acestea nu pot fi puse in miscare mecanic, numai prin forta fizica a echipei, iar greutatea nu trebuie sa depaseasca 150 kg, fara a pune pilotul la socoteala.
De-a lungul timpului, s-a demonstrat ca si porcul, dusul, pestii sau ciupercile pot zbura… De fapt, la Flugtag orice poate zbura, pentru ca aici totul este posibil.
Asa ca nu mai stati pe gandul, puneti mana pe creion, rigla, raportor si compas pentru a crea cea mai tare masinarie zburatoare. Si… atentie mare la ce aruncati pentru ca este posibil sa fie un material pretios in constructia masinariei. Nici o vizita prin podul bunicii nu ar fi o idee prea rea. Intotdeauna acolo gasim ceva folositor.
Daca inca mai aveti intrebari, atunci intrati pe www.redbullflugtag.ro unde noi credem ca veti gasi raspunsul la toate intrebarile noastre. Tot aici gasiti si regulamentul complet de concurs. Daca nici acolo nu sunt, atunci Turnul de Control poate fi contactat la 0800 800 017, apel gratuit in toare retelele fixe si mobile.
Ca la orice concurs, la Red Bull Flugtag si premiile sunt atragatoare pentru pilotii in devenire. Toti membrii echipei clasate pe locul 1 primesc o excursie de un week-end la Salzburg, care include o vizita la faimosul muzeu al viatiei Hangar 7 si un zbor cu un avion de epoca B25.
Dupa ce li se usuca hainele, membrii echipei de pe doi pot sa-si planuri pentru Red Bull Air Race Portugalia, editia din 2011, iar cei clasati pe trei vor zbura pana la Budapesta, unde vor asista la Red Bull Air Race 2011.
Istoria Red Bull Flugtag
Primele masinarii zburatoare care s-au lansat in competitia Red Bull Flugtag - Ziua Zborului s-au intrecut in 1991, la Viena. Inca de la inceput, ineditul evenimentului a atras numerosi pasionati de zbor care acum aveau ocazia de a-si indeplini un vis nebunesc care pe multi ne chinuie din copilarie: sa-si construiasca singuri aparatele de zbor, pe care apoi sa le si lanseze, atat in aer cat si in apa.
Renumele concursului s-a raspandit rapid in intreaga lume, iar in ultimii 15 ani Flugtag – Ziua Zborului a infierbantat spiritele de pe cinci continente, in peste 20 de tari – de la Spania si Israel, la Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda sau Africa de Sud.
La fiecare editie, pasionatii de zbor si de distractie din intreaga lume isi satisfac gustul de aventură si-si exerseaza imaginatia pilotand aparate neconventionale, de forme diverse pe care le lanseaza de pe o rampa amplasata deasupra unei ape.
Fiecare echipa Flugtag este formata din 4 membri si isi desemneaza un pilot care isi ia zborul de pe rampa manevrand aparatul. Odată ajunsi in apa, concurentii, impreuna cu masinariile, sunt recuperati de barcile si skijet-urile Red Bull.
Regulamentul spune ca pentru a zbura, participantii trebuie sa aiba minim 18 ani, impliniti pana pe 4 iunie 2010.
Saturday, April 24, 2010
Adrian Purcaru se pune cu blondele
Thursday, April 22, 2010
Au inceput lucrarile la Vulcan
La Sinaia, astazi a nins viscolit. Se poate schia fara probleme in Valea Dorului. Telescaunul nu a functionat astazi din cauza unor probleme tehnice. La noi in tara se mai poate schia si la Ranca, in judetul Gorj!
Hotelierii de pe Valea Prahovei nu se asteaptã la un grad de ocupare mai mare de 60%, de 1 Mai
Hotelierii si proprietarii de vile si pensiuni din statiunile prahovene au scos la vânzare oferte speciale pentru week-end-ul de 1 Mai.
Potrivit lui Paul Popa, de la Centrul de Informare Turisticã de la Sinaia, multe hoteluri au oferte care includ trei nopti de cazare, însã turistii plãtesc doar pentru douã nopti de cazare, preturile variind, în functie de conditii, între 250 si 380 de lei de persoanã pentru pachetul turistic. Oferta include mic dejun si masã festivã de 1 Mai.
Paul Popa a declarat, azi, cã multi dintre hotelieri se asteaptã ca gradul de ocupare a locurilor de cazare sã nu depãseascã 60 la sutã, având în vedere faptul cã 1 Mai este în zi de week-end, iar în aceste conditii turistii nu vor beneficia de o zi liberã în plus.
"Multi vor prefera, probabil, sã meargã la iarbã verde, la grãtar, fãrã sã plãteascã si cazare", a spus reprezentantul Centrului de Informare Turisticã de la Sinaia.
Si hotelierii din Busteni au oferte speciale pentru week-end-ul de 1 Mai.
Dinu Vlad, purtãtor de cuvânt al Primãriei Sinaia, a declarat cã cea mai scumpã ofertã pentru aceastã perioadã, de 700 de lei de persoanã pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si cinã festivã incluse, este într-un hotel de trei stele, iar cea mai ieftinã este într-o pensiune de trei margarete, unde pentru o noapte de cazare turistii plãtesc 80 de lei, fãrã a beneficia si de alte servicii în afarã de cazare.
Thursday, April 15, 2010
Sunt in Polonia. Sa fiti cuminti!
Deşi nu toţi polonezii s-au împăcat cu ideea că Lech Kaczynski va fi înmormântat la Castelul Wawel, alături de alţi mari conducători, locuitorii din Cracovia consideră chiar firesc acest lucru. Motivul principal: preşedintele a fost unul dintre cei mai înverşunaţi luptători împotriva avorturilor. La înmormântarea care va avea loc duminică vor participa şi 30 de români, reprezentanţi ai Uniunii Polonilor din România.
Destinul nu poate fi driblat niciodată şi îl transformă pe om într-o simplă piesă într-un joc neştiut de nimeni. Jaroslaw, fratele geamăn al lui Lech Kaczynski, a rămas în viaţă pentru că, în loc să urce la bordul avionului prăbuşit sâmbăta trecută la Smolensk, a stat lângă patul de spital al mamei sale, grav bolnavă, care nu ştie nici măcar acum nimic desprte tragedia petrecută. Nu acelaşi noroc l-a avut şi soţia preşedintelui. Maria Kaczynska a insistat să meargă la Katin pentru că printre cei peste 20.000 de polonezi ucişi de ruşi în 1940 s-a aflat şi un unchi de-al său. Din păcate, Prima Doamnă a Poloniei şi-a găsit sfârşitul în ceea ce locuitorii din Cracovia numesc acum "al doilea Katin".
CERTAT CU RUSIA ŞI GERMANIA
În momentul în care s-a anunţat că preşedintele şi soţia sa vor fi înmormântaţi la Castelul Wawel din Cracovia, lângă cei mai importanţi conducători ai Poloniei, lumea s-a arătat surprinsă.
Lech Kaczynski nu era deloc un tip popular, fiind creditat cu şanse mici la alegerile ce erau programate pentru luna septembrie a acestui an. În ciuda faptului că ţara sa a trecut rapid peste recesiunea economică mondială, preşedintele era considerat un om foarte slab pregătit la capitolul economie. A refuzat ca Polonia să se împrumute de la FMI şi UE şi s-a încăpăţânat să stârpească influenţele externe asupra statului pe care l-a condus. Avea relaţii reci atât cu Germania, cât şi cu Rusia. Era un om cu multă personalitate şi nu-i plăcea niciodată să se încurce în nimicuri. Cu toate acestea, anul trecut, când a vizitat România, a rămas blocat în traficul din Capitală din cauza sindicaliştilor care "ocupaseră" Piaţa Victoriei. Pancartele lui Dumitru Costin sunt mai tari decât marile puteri ale Europei!
DOLIU NAŢIONAL
Zilele care au trecut de la moartea lui Lech Kaczynski i-au făcut pe polonezi să vadă lucrurile bune pe care le-a făcut cel care i-a condus până sâmbătă. Fiind membru al unui partid ultracatolic, preşedintele Poloniei a luptat pentru interzicerea avorturilor, întreruperea de sarcină fiind considerată de Biserica Catolică, la fel ca şi de cea ortodoxă, drept un păcat de moarte. Până când sicriile cu rămăşiţele celor doi soţi Kaczynski vor ajunge la Cracovia, într-un singur loc din oraş se pot aprinde lumânări şi se pot depune flori în memoria celor care au dispărut sâmbătă. Lângă Castelul Wawel, la două minute de centrul istoric, în faţa unei bisericuţe vechi, oamenii vin şi se roagă. Este locul în care sunt comemoraţi atât morţii de la Katin, din 1940, cât şi cei de la Smolensk. Două momente care au distrus elita Poloniei.
Pentru că la înmormântarea care va avea loc duminică şi-au anunţat prezenţa Barack Obama, Nicolas Sarkozy, Dmitri Medvedev, Angela Merkel, dar şi Traian Băsescu, autorităţile locale din Cracovia au decis să interzică accesul automobilelor în zona centrală a oraşului. Steagul îndoliat al Poloniei este arborat nu doar la magazinele cu haine scumpe, ci şi la dughenele care vând kebab sau covrigi cu susan. Practic, toată Polonia este în doliu. Negrul domină tot. Prezentatoarele buletinelor meteorologice duc doliul la extrem! Poartă până şi cercei negri, au figure triste şi îţi dau impresia că televizorul mai are un pic şi plânge. TVP, televiziunea de stat din Polonia, şi-a schimbat culoarea siglei, trecând de la alb la negru. Cam acelaşi lucru au făcut şi celelalte instituţii media, indiferent dacă îl simpatizau sau nu pe Kaczynski. Cu toate acestea, chiar dacă a fost declarat doliu naţional, polonezii nu au primit nici o zi liberă în această săptămână.
ROMÂNI LA CRACOVIA
Din partea României, nu doar preşedintele Traian Băsescu va fi prezent duminică la înmormântarea din Cracovia. Aseară, un grup format din 30 de persoane reprezentând Uniunea Polonezilor din România a plecat spre Cracovia, urmând să ajungă la destinaţie astăzi, în jurul prânzului. De la funeralii nu va absenta nici deputatul Ghervazen Longhen, reprezentantul comunităţii poloneze din România în Parlament. "Eu voi face deplasarea pe cont propriu. Nu am fost contact de nici un reprezentant al preşedinţiei de la noi. Din păcate, în catastrofa de la Smolensk a murit şi persoana care se ocupa de minorităţile poloneze din alte ţări. Noi vom fi reprezentaţi la Cracovia de 30 de persoane din Bucovina, care fac parte din Uniunea Polonezilor", a spus Longhen.
Tuesday, April 13, 2010
Turist rãmas blocat în Bucegi, recuperat de salvamontisti
Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheroghe Haiduc, turistul, un bãrbat din Bucuresti în vârstã de 56 de ani, a plecat, azi dimineatã, din statiunea Busteni cãtre Vârful Omu.
Dupã ce a parcurs o parte din traseu, bãrbatul a intrat într-o zonã cu gheatã, în apropiere de Vârful Bucura si nu a mai putut înainta. În aceste conditii, el a solicitat interventia salvamontistilor. O echipã de salvatori montani l-a recuperat pe turist, dupã o actiune care a durat aproximativ trei ore, si l-a dus la Busteni.
Turistul era neechipat corespunzãtor pentru o astfel de cãlãtorie pe munte, a precizat seful Salvamont Busteni.
România - Israel, scor 20-0, la CM de hochei pe gheatã
Golurile au fost marcate de Csanad Virag (4:06, 43:57), Szabolcs Szocs (5.05), Zsolt Molnar (8.53), Tibor Basilidesz (10:34, 25:52, 46:03), Ioan Timaru (12:29, 22:37), Zsombor Antal (18:04, 23:09), Roberto Gliga (19:27, 36:01, 45:07), Ervin Moldovan (26:26, 37:48), Csaba Nagy (29:39), Istvan Antal (39:34), Ede Mihaly (41:15) si Robet Peter (48:48).
Partida a fost condusã la centru de Asger Krog (Danemarca), ajutat de linesmanii Scott Dalgleish (Marea Britanie) si Vladislovas Rudzinskas (Lituania).
Formatia României a ajuns la a treia victorie consecutivã la Campionatul Mondial, dupã cele obtinute împotriva Chinei, scor 4-3 (0-2, 1-1, 3-0), si Islandei, scor 8-3 (2-0, 2-1, 4-2).
Urmãtoare partidã a echipei României se va disputa miercuri, de la ora 16.30, în compania formatiei Noii Zeelande.
Alexandru Barbu, locul 10 la Lizzola di Valbondione
Ecoul Malinului 2010 se tine la 15 mai!
Concursul este organizat de Tabere cu Suflet si Teamexpert Europe, iar sponsorii confirmati pana in prezent sunt Horsefeathers si FunRide.
Pana pe 15 aprilie taxa de inscriere este redusa cu 50%. Inscrieri pe www.cupamalinului.ro
Monday, April 12, 2010
Eva Tofalvi pleaca maine in Rusia!
Friday, April 9, 2010
Romania, campioana balcanica la abandon!
Thursday, April 8, 2010
Eva Tofalvi, batuta de Dana Plotogea

Astazi, la Piatra Arsa, s-a tinut proba de Pursuit din cadrul Campionatului National de Biatlon al Romaniei. Marea surpriza o reprezinta titlul national obtinut de dinamovista Dana Plotogea, care a reusit sa o invinga pe Eva Tofalvi.
Senioare
1. Dana Plotogea - Dinamo Bucuresti - 2-2-3-1
2. Eva Tofalvi - SC Miercurea Ciuc - 4-0-5-0
3. Mihaela Purdea - CSAM Bucegi Predeal - 0-1-4-1
Seniori
1. Roland Gerbacea - Dinamo Bucuresti - 2-3-0-1
2. Razvan Garnita - Dinamo Bucuresti - 2-0-1-2
3. Vasile Sneaga - CSAM Bucegi Predeal - 1-0-2-3
Junioare mari
1. Reka Ferencz - Dinamo Bucuresti - 2-2-3-1
2. Diana Mihalache - Brasovia/Dinamo Bucuresti - 0-3-2-3
3. Andreea Cioaca - Dinamo Rasnov/CSAM Bucegi Predeal - 0-2-4-3
Juniori mari
1. Remus Faur - Dinamo Bucuresti - 2-0-2-1
2. Stefan Gavrila - CSAM Bucegi Predeal - 2-4-2-2
3. Adrian Cojenelu - Dinamo Rasnov/CSAM Bucegi Predeal - 1-2-1-4
Junioare mici
1. Ioana Carstea - Dinamo Rasnov/Dinamo Bucuresti - 3-0-2-4
2. Irina Potanga - CSI Vatra Dornei/CSAM Bucegi Predeal - 4-1-3-3
3. Diana Salman - Dinamo Rasnov/CSAM Bucegi Predeal - 3-2-1-2
Juniori mici
1. Marcel Danila - CSS Baia Sprie/CSI Vatra Dornei - 2-2-2-2
2. Victor Panzaru - CSI Vatra Dornei - 1-1-1-1
3. Casius Gerbacea - Dinamo Rasnov/Dinamo Bucuresti - 1-3-0-1
Iulia Craciun, locul al doilea la Bansko
In cursa baietilor, Alexandru Barbu s-a clasat pe locul 11 (48 p FIS), avand o intarziere de 5 secunde si 26 de sutimi fata de slovenul Matic Skube, castigatorul concursului. Bogdan Olaru a venit pe 15 (55 p FIS), la o secunde si 16 sutimi in spatele lui Barbu. Mihai Olaru a abandonat in mansa a doua, in vreme ce Andrei Tantos a "iesit" in prima mansa. Ioan Nan, accidentat la degetul inelar de la mana stanga, nu a concurat.
Andra Nedelcu a inceput recuperarea
Accidentata grav la Jocurile Olimpice de la Vancouver, romanca Andra Nedelcu a inceput procesul de recuperare. Lucrurile merg bine in viata schioarei din Vancouver. Ea si-a petrecut Pastele impreuna cu familia, iar in perioada urmatoare se va muta la Whistler, acolo unde si-a gasit un job in domeniul turismului. Andra Nedelcu nu va abandona cariera sportiva. Ea si-a fixat drept obiectiv castigarea unei medalii pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Soci, in 2014, la ski-cross.
Wednesday, April 7, 2010
CN Biatlon 2010 - Rezultate!
Senioare
1. Eva Tofalvi - SC Miercurea Ciuc - 0-3
2. Dana Plotogea - Dinamo Bucuresti - 1-3
3. Mihaela Purdea - CSAM Bucegi Predeal - 1-2
Seniori
1. Roland Gerbacea - Dinamo Bucuresti - 4-0
2. Razvan Garnita - Dinamo Bucuresti - 1-0
3. Vasile Sneaga - CSAM Bucegi Predeal - 0-1
Junioare Mari
1. Reka Ferencz - Dinamo Bucuresti - 0-2
2. Andreea Cioaca - Dinamo Rasnov/CSAM Bucegi Predeal 0-1
3. Diana Mihalache - Brasovia/Dinamo Bucuresti 3-0
Juniori Mari
1. Remus Faur - Dinamo Rasnov - 0-2
2. Stefan Gavrila - CSAM Bucegi Predeal - 1-5
3. Adrian Cojenelu - Dinamo Rasnov/CSAM Bucegi Predeal 2-2
Junioare Mici
1. Ioana Cristea - Dinamo Rasnov/Dinamo Bucuresti - 0-3
2. Irina Potanga - CSI Vatra Dornei/CSAM Bucegi Predeal - 1-2
3. Orsolya Tofalvi - SC Miercurea Ciuc/CSS Miercurea Ciuc - 2-2
Juniori Mici
1. Petrica Hogiu - CSI Vatra Dornei - 4-2
2. Marcel Danila - CSS Baia Sprie/CSI Vatra Dornei - 2-2
3. Victor Panzaru - CSI Vatra Dornei - 1-2