Monday, March 23, 2009

Distinctie pentru Primaria Sinaia!




Primăria Sinaia a câştigat locul I la Târgul de Turism al României, organizat în perioada 19-22 martie 2009, la Bucureşti.
Organizatorii au alcătuit un top al standurilor participante la cea de a 21 a ediţie a târgului.
Marele premiu "amenajarea standului şi conţinutul programelor turistice" i-a fost acordat Primarului oraşului Sinaia, Vlad Oprea, pentru standul Primăriei Sinaia,
Vlad Oprea : "Acest premiu ne onorează pe toţi cei care am muncit pentru prezentarea staţiunii Sinaia la Targul de Turism. S-a văzut că am lucrat în echipă. Împreună cu o mare parte dintre hotelieri şi cu sprijinul consiliului local am reuşit să aducem o ofertă coerentă. Având în vedere faptul că turismul reprezintă singura şansă de dezvoltare a orasului nostru, în această perioadă grea, am încrederea că împreună vom putea construi un adevărat brand de staţiune".
Participarea unitară a agenţilor din turism a făcut posibilă prezentarea staţiunii Sinaia la acest târg cu un singur stand. Hotelurile : Sinaia, New Montana, Palace, Internaţional, Anda, Smart, Bastion, Cota 1400, Bulevard, vila Camelia, Centrul de Informare şi Promovare Turistică, Centrul Intrenaţional de Conferinţe – Cazino Sinaia şi agenţia de turism Divian Tour au realizat împreună un stand pe o suprafaţă de aproape 100 de metri.
Acest stand a fost special conceput pentru a fi cât mai mobil şi pentru a putea participa cu el la cât mai multe evenimente de profil.

No comments: