Wednesday, September 19, 2007

Vai de curul tau, Simona Gherghe!


Simona Gherghe, chischirica aia blonda care prezinta Observatoarele de la orele 13 si orele 16 la Antena 1, a avut astazi o zi de pomina.

Inainte de prima aparitie la tv mi-a povestit cum i-a fost suprimata cariera de gimnasta pe vremea cand inca locuia pe malul Bahluiului, in Iasiul natal. “M-a batut o unguroaica, profa de balet, si m-au vazut intr-o zi ai mei ca aveam curu vanat si asa s-a terminat cariera mea”, a marturisit vedeta postului din Baneasa. Simona a fost obisnuita inca de mica cu presa. "Am aparut si in ziar, in Flacara Iasiului. Eram rezerva lotului de gimnastica ritmica".

Cand se ducea spre studioul de unde se transmite Observatorul de la ora 16, moldoveanca a luat o busitura cum n-a luat ea niciodata de cand schiaza. Si Simona schiaza, nu glumeste. Au cules-o operatorii si au dus-o pe brate in platou, altfel incepea Observatorul fara ea. A tremurat in fata camerei, banuind ca i-au reaparut vanataile alea pe care i le-a facut profesoara de balet in copilarie. Vai de curul ei, la propriu!

No comments: