Thursday, July 9, 2009

VREMEA LA MUNTE

Vineri
Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza cand pe arii extinse in Carpatii Meridionali si pe arii mai restranse in restul zonei montane vor fi ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina si cantitatile de apa vor depasi 20....25 l/mp. Regimul termic nu va suferi modificari esentiale fata de intervalul precedent.

Sambata
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si, pe arii extinse, va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina si de cantitati de apa mai insemnate. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de intervalul precedent, indeosebi la valorile maxime.

Duminica
Vremea va fi instabila. Innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

No comments: