Sunday, May 2, 2010

Cele douã persoane care au cãzut cu masina în râu, pe Transfãgãrãsan, au fost gãsite moarte

Cele douã persoane care au cãzut cu masina în râul Capra, pe Transfãgãrãsan, au fost gãsite moarte de cãtre echipajele ISU si ale Politiei ajunse la fata locului, fiind vorba despre doi pãdurari.
Echipajele de Politie si de pompieri ajunse la fata locului au constatat cã cei doi bãrbati erau morti, iar primele cercetãri aratã cã acestia erau pãdurari la Ocolul Silvic Vidraru, apartinând de Directia Silvicã Pitesti.
Cei doi, Gheorghe Diaconu (44 de ani), din comuna Tigveni, si Ion Bârlã (51 de ani), din comuna Arefu, erau în timpul serviciului în momentul producerii accidentului.
Conform purtãtorului de cuvânt al Politiei Arges, agent sef Laura Folea, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, masina în care se aflau cei doi pãdurari cãzând de pe un pod în râul Capra.
Accidentul a fost anuntat la 112 duminicã dimineatã, de cãtre o femeie care trecea prin zonã si care a vãzut masina cãzutã în râu, în zona Piscu Negru, la aproximativ 20 de kilometri de Bâlea.
Transfãgãrãsanul este închis circulatiei între Piscu Negru si Bâlea Lac, dar accidentul a avut loc în zona kilometrului 96, unde traficul este deschis.

No comments: