Sunday, May 31, 2009

Gratuitate la telescaun, televizoare LCD si excursii pentru cei ce voteazã

Toti românii care voteazã la alegerile europarlamentare se vor putea plimba gratuit cu telescaunul de pe muntele Cozla, din Piatra Neamt, a declarat, azi, primarul Gheorghe Stefan.
Edilul sef, care este si vicepresedinte PD-L, a precizat cã gratuitatea este valabilã de pe data de 7 iunie si pânã pe 11 iunie. Totodatã, cei care vor vota au acces gratuit în strandul din Piatra Neamt.
"Trebuie sã ne prezentãm în fata Uniunii Europene cu un procent onorabil de prezentã la vot. De aceea suntem interesati sã iasã la vot cât mai multi români, indiferent cu cine vor vota", a declarat, azi, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
"Ar trebui sã fie ca în Grecia, sã fie obligati oamenii sã vinã la vot pentru a vedea care este dorinta realã a poporului", a adãugat Stefan.
La Roman, primarul Laurentiu Leoreanu a decis sã ofere o excursie gratis, la mãnãstirea Putna, pe 8 iulie, pentru 100 de pensionari care vor merge la vot.
Postul de televiziune "UNU TV" Neamt oferã prin tragere la sorti 100 de televizoare LCD si cinci excursii la Bruxelles, pentru toti cei care vor participa la vot, în judetul Neamt.

No comments: