Wednesday, April 28, 2010

Patinajul are presedinte "portocaliu"

Ieri au fost alegeri la Federatia Romana de Patinaj. Eu as fi vrut ca postul de presedinte sa fie castigat de catre Cornel Gheorghe. Si nu e tot. Cu Gheorghe presedinte, ideal ar fi fost ca un post de vicepresedinte sa ii revina lui Marius Negrea. Dar n-a fost sa fie.
Postul de presedinte al FRP este ocupat de ieri de catre Adrian Ciobanu, antrenor la CSM Brasov, club de unde va trebui sa demisioneze. Ciobanu nu este un anonim. In 1988 a fost protagonistul unui scandal de dopaj inaintea Jocurilor Olimpice de la Calgary. Sportivele pe care le pregatea la acea vreme au fost prinse dopate si au fost trimise acasa. Ciobanu a scapat nepedepsit atunci. Brasoveanul este sustinut sustinut puternic de catre PD-L Brasov, fiind unul dintre protejatii lui George Scripcaru, primarul orasului de sub Tampa.
Cornel Gheorghe a fost ales prim-vicepresedinte. Marius Negrea a prins un loc in Comitetul Executiv al FRP.
Au fost alegerile si la Federatia Romana de Bob si Sania. Acolo s-a lasat cu scandal. O sa revin cu amanunte. Cel mai tare mi se pare ca in Romania exista un club cu sectie de sporturi de iarna care se numeste Delfinul.

No comments: