Monday, March 8, 2010

CSAM Bucegi nu are bani de mancare

Saptamana aceasta, de maine si pana sambata, are loc Campionatul National de Schi Alpin al Romaniei. Intrecerile se vor tine la Sinaia, in Valea Dorului. Din pacate, la CSAM Bucegi Predeal, a doua putere in materie de sporturi de iarna de la noi din tara, lucrurile nu stau deloc bine. Schiorii legitimati la clubul de pe Valea Rasnoavei sunt inghesuiti cate cinci intr-o camera. In plus, doar Kinga Bojthe, dubla campioana nationala de junioare in sezonul trecut, primeste masa din partea clubului. Restul sportivilor au fost nevoiti sa vina cu mancare de acasa pentru a putea concura la Campionatul National de Schi Alpin al Romaniei.

3 comments:

SORIN said...

Domnule Gaspar, pentru noi, cei care am citit acele comentarii frumoase si cat se poate de ADEVARATE, nu este important sa stim numele acelor oameni care au avut CURAJUL sa spuna lucrurilor pe nume.
Acesti oameni ar trebui felicitati, atat pentru curaj cat si pentru modul corect (GRAMATICAL)in care s-au exprimat.
Raportandu-ma la articolul scris de dumneavoastra , nu pot sa folosesc alt adjectiv decat "RUSINOS"(un articol rusinos). Acest articol pe care dumneavoastra l-ati semnat , un om invatat si cu o functie care emite pretentii si mai ales cu o varsta respectabila, contine geseli gramaticale si de exprimare care nu pot fi trecute cu vederea .
Daca imi permiteti un sfat, acesta s-ar rezuma, la dorinta noastra a cititorilor, ca inainte de a posta un articol ar fi de preferat ca el sa fie verificat.
O SA VA FIM RECUNOSCATORI DACA DORINTA NOASTRA AR FI RESPECTATA!

Anonymous said...

???????????

Andrei SZILAGYI said...

Ar fi foarte bine ca atunci cand postati un articol sa fiti informati asupra afirmatilor pe care le faceti. Sportivii clubului CSAM Bucegi nu sunt inghesuiti cate cinci in camera, cat despre Kinga Bojthe, este tripla campioana nationala de junioare la editia trecuta a Campionatului National. Pentru a completa cu informatii corecte va pot spune ca Kinga Bojthe este sportiva a CSAM Bucegi, spre deosebire de ceilalti sportivi luati in discutie, care sunt sportivi cu dubla legitimare, este normal ca sportivii CSAM Bucegi sa aiba prioritate. Si o ultima precizare referitoare la clasamentul "puterilor" in sporturile de iarna, s-ar putea ca CSAM Bucegi sa fie cea mai mare "putere".
La urmatoarea postare cu informatii incorecte referitoare la CSAM Bucegi sau la sportivii clubului, am sa caut o cale legala pentru va trage la raspundere doamna (domnisoara) Bernadeta Szwagiel, sau oricine ati fi.
Andrei Szilagyi, antrenorul sectiei de schi alpin al CSAM Bucegi.