Wednesday, March 17, 2010

VREMEA LA MUNTE

Joi
Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în cursul zilei izolat va ninge slab. Vântul va prezenta unele intensificãri pe creste. Pe vãi şi în depresiuni dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

Vineri
Vremea va continua sã se încãlzeascã uşor. Cerul va fi variabil în zona Munţilor Apuseni şi mai mult senin în restul zonei montane. Vântul va prezenta unele intensificãri pe creste. Pe vãi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţã.

Sambata
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul Carpaţilor Orientali, unde izolat vor fi precipitaţii sub formã de ploaie, lapoviţã şi trecãtor, de ninsoare. Vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperatura aerului va continua sa creascã usor. Pe vãi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţã.

1 comment:

Anonymous said...

mai bine scrieti vremea la munte decat sa dati rezultate de la Campionatul national de Copii. parca scriati despre sportivi.....cei mici nu sunt sportivi?din ei se fac juniori si seniori...nu se nasc direct mari!