Wednesday, March 24, 2010

Societatea de Medicinã Sportivã afirmã cã vizele hocheistilor de la SC Miercurea Ciuc sunt ilegale

Societatea Româneascã de Medicinã Sportivã considerã cã avizele medico-sportive ale hocheistilor de la formatia Sport Club Miecrurea Ciuc pentru sezonul actual sunt ilegale.
"În România, conform legislatiei în vigoare, avizul medico-sportiv nu poate fi dat decât de cãtre medicii specialisti si primari de Medicinã Sportivã în policlinici/cabinete de stat sau private, acreditate pe aceastã specialitate. În consecintã avizele medico-sportive ale echipei de hochei pe gheatã Sport Club Miecrurea Ciuc pentru sezonul actual sunt ilegale si jucãtorii nu ar fi trebuit acceptati la antrenamente si competitii. Societatea Românã de Medicinã Sportivã va sesiza Federatia de Hochei si Colegiul Medicilor Harghita ca astfel de evenimente sã nu mai aibã loc", se aratã în comunicatul emis ca urmare a adresei trimise, în acest sens, de cãtre CSA Steaua.
Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua sustine cã Sport Club Miercurea Ciuc a folosit, în finala campionatului national de hochei pe gheatã, patru jucãtotori care nu sunt legitimati, precum si faptul cã nici un hocheist nu are aviz medical.
Sport Club Miercurea Ciuc si Steaua Bucuresti disputã finala campionatului national de hochei pe gheatã, editia 2009-2010, scorul general dupã patru meciuri fiind de 3-1 în favoarea grupãrii harghitene.

No comments: