Thursday, April 1, 2010

Gala Sporturilor de Iarna - editia 2010

Palatul Parlamentului din Capitala va gazdui "GALA SPORTURILOR DE IARNA", eveniment ce se va desfasura duminica, 11 aprilie, cu incepere de la ora 14:00. Toate costurile sunt suportate din fonduri guvernamentale, show-ul facand partea din actiunea de promovare a Festivalului Olimpic al Tineretului European.
Invitat special al acestui eveniment este rusul Evgheni Plushenko, vicecampion olimpic, care va sustine in aceeasi zi si un spectacol la patinoarul Mihail Flamaropol. In interiorul "Casei Popurului" va fi amenajat un patinoar de dimensiuni reduse, precume cele construite la Focsani si Calarasi, pe care se vor duela fostii patinatori, acum antrenori, Marius Negrea si Cornel Gheorghe. Show-ul pe gheata se va incheia cu un numar prestat de Roxana Luca, cea care a ratat prezenta la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver din cauza unei accidentari.
Si asta nu e tot. Federatia Romana de Schi si Biatlon a interzis tuturor sportivilor care aveau curse in acel week-end sa mai paraseasca tara, obligandu-i astfel sa ia parte la evenimentul de la Palatul Parlamentului. In timpul spectacolului, presedintele Traian Basescu ii va decora pe campionii mondiali Paul Pepene si Reka Ferencz. Cei doi dinamovisti vor intra fiecare in posesia cate unui automobil Dacia Duster cu care vor fi obligati sa se deplaseze in sezonul urmator.
Pentru ca la FRSB nu sunt bani de premii, campionii nationali de la schi alpin, sarituri cu schiurile, snowboard, schi fond si biatlon vor fi recompensati cu pasapoarte diplomatice.
Spectacolul va fi intregit de un recital sustinut de Paula Seling, Angela Gheorghiu, Holograf si Directia 5. Gala Sporturilor de Iarna va fi transmisa in direct de catre GSP TV.

6 comments:

Anonymous said...

hmm.. interesant... dar cand zici campioni nationali.. e clar k vor merge numai seniori...

Anonymous said...

1 aprilie....

Anonymous said...

si pot merge si spectatori?pls raspunde

Mihai said...

asta e pacaleala de 1 aprilie

Anonymous said...

e pe bune sau e pacaleala de 1 aprilie?????eu vreau sa merg si n-am chef sa dau bani pe bilet pana la bucuresti dupa care sa ma trezesc ca nu-i nimic....

Anonymous said...

raspunde si u dak a fost pacaleala sau nu k sunt tare curios. scrie si u ceva pe blog dak a fost pacaleala