Thursday, April 8, 2010

Iulia Craciun, locul al doilea la Bansko

Romanca Iulia Craciun s-a clasat pe locul al doilea (65 p FIS) in cadrul probei de Slalom care s-a desfasurat astazi la Bansko, cu ocazia Campionatului National de Schi Alpin al Bulgariei. Schioarea de la Dinamo a avut o intarziere de 3 secunde si 6 sutimi fata de bulgaroaica Silvia Madjarska, castigatoarea concursului. Bianca Narea a abandonat in mansa intai.
In cursa baietilor, Alexandru Barbu s-a clasat pe locul 11 (48 p FIS), avand o intarziere de 5 secunde si 26 de sutimi fata de slovenul Matic Skube, castigatorul concursului. Bogdan Olaru a venit pe 15 (55 p FIS), la o secunde si 16 sutimi in spatele lui Barbu. Mihai Olaru a abandonat in mansa a doua, in vreme ce Andrei Tantos a "iesit" in prima mansa. Ioan Nan, accidentat la degetul inelar de la mana stanga, nu a concurat.

2 comments:

Anonymous said...

Daca scapa Bianca ii mai dadea vreo 3 sec lui desteapta de Iulia.Fata asta nu o sa ajunga NICIODATA la nivelul surorilor Narea.

Anonymous said...

nu mai tot jigniti atata sportivi, voi chiar nu realizati cat de idioti sunteti......vai de capul vostru,am senzatia ca sunteti niste frustati.cine sunt surorile narea? ce rezultate au pe plan international? ma faceti sa rad.