Saturday, March 22, 2008

Vremea la munte

Duminica
Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va avea innorari temporare si va ploua, indeosebi in a doua parte a zilei, in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali si izolat in restul zonei montane. Vor fi si averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari.

Luni
Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ploua, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi, izolat, 10...15 l/mp. In zona inalta vor fi posibile precipitatii mixte, iar vantul va sufla tare. Temperatura aerului va avea valori mai mici decat cele din intervalul precedent in masivele vestice, iar in restul zonei montane variatiile nu vor fi semnificative.

Marti
Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe arii extinse in Carpatii Meridionali si local, mai ales noaptea, in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe creste.

No comments: