Monday, May 26, 2008

Muzică underground şi demonstraţii x-treme




Braşov, 24 mai 2008 – Anotimpul adrenalinei s-a întors!

Cultura urbană iese afară din casă şi preia din nou puterea.

Iar vestea cea mai bună este că Mountain Dew Urban Noise Tour s-a întors!
Nebunia a inceput in orasul cu cea mai mare comunitate de rideri din Romania – Brasov. Aici, cei mai mari iubitori de senzatii tari au invins si ploaia si au demonstrat ca sporturile extreme nu cunosc obstacole. Au sarit cu si mai mult curaj pe rampele din Skateparkul din zona Hidromecanica Braşov. Incepand cu orele 14.00 riderii veniti din toate colturile tarii au strans aplauze pentru cele mai noi sarituri invatate peste iarna.
Asftel ca premiile de anul acesta din Brasov oferite cu mandrie de Mountain Dew şi partenerul Urban Noise, Enshop.

Cel mai bun program de skate a fost demonstrat de Macarie Cristian pentru proba de skate, insa cel mai bun trick la aceasta categorie – Best Trick Skate – a fost reusit de Paul Mihai (PAMFLE). La proba de in line, Militaru Mihai (Mili) a castigat tot ce era de castigat – cel mai bun program si cea mai spectaculoasa saritura – Best Trick In Line.
Mai mult de atat, Mountain Dew ti-a adus in strada si ritmurile culturii underground. În premieră pentru turneu, anul acesta Mountain Dew Urban Noise Tour are invitaţi din străinătate. La Brasov am avut parte de un show de zile mari oferit de francezii de la Dead Sexy Inc. După reţeta de succes a anului trecut, aceştia au urcat pe scenă alături de cei de la Zale care au incalzit atmosfera imediat dupa concursul si demonstratiile de sporturi extreme.
Aflat la cea de-a patra ediţie, cel mai tare turneu de pe scena muzicii underground din România va vizita anul acesta 4 oraşe din ţară (Braşov, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca) aducând cu sine o infuzie de rap şi alternativ punk, totul fezandat cu sport extrem.
„May the best man win!”
Vom continua turneul, energizaţi de muzica celor de la Zale şi Dead Sexy Inc şi în Timisoara pe 31 mai! Mergem şi la Sibiu şi Cluj-Napoca, de data aceasta introducându-i în scena pe francezii de la The Naked Man alături de Zale. Şi dacă va ploua şi dacă va fi soare, Mountain Dew va fi acolo pentru a-ţi oferi energia necesară să sari pe ritm, o dată şi încă o dată şi încă o dată până la final.
MOUNTAIN DEW, marcă înregistrată a PepsiCo este asociată spiritului tânăr, sporturilor extreme, muzicii alternative şi nonconformismului în toate formele sale. Produsele PepsiCo sunt îmbuteliate şi distribuite în România şi Republica Moldova de îmbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SRL.

No comments: