Monday, May 19, 2008

Roland Gerbacea, nota 9,50 la romana - oral!

Biatlonistul Roland Gerbacea a sustinut astazi proba orala la limba si literatura romana la examenul de bacalaureat care are loc in aceasta perioada la Targoviste. Sportivul din Rasnov a obtinut nota 9,50. Maine, el va sustine proba orala la limba germana.

7 comments:

Anonymous said...

DE CE NU NE SPUNETI SI CE AU MANCAT DIMINEATA?
SUNT SPUER BETON STIRILE CARE LE DATI:)..............MAI BINE LASATI-O BALTA.APUCATI-VA DE POLITICA

Anonymous said...

De ce sa o lase balta? A scris o stire de bine despre un sportiv care are rezultate si la scoala.

Anonymous said...

BRAVO LUI.ADICA SPORTIVULUI.TOATA STIMA.ca despre jurnalist.........nu prea are de-a face cu sporturile de iarna.cred ca nici macar nu -l cunoaste pe Roland.se cam plictiseste in redactie,ca multi altii,si le mananca banii degeaba sefilor lui.SE DA MARE JURNALIST DE SPORTURI DE IARNA.

Anonymous said...

Dar tu il cunosti pe Roli?

Anonymous said...

nu,nu stiu cine e .doar din ce a scris baiatul asta pe blogul lui.sunt deacord cand scrie de activitatea lui de schi,in schimb nu sunt deacord cand se baga in viata personala a sportivilor.nu am nimik cu roli,am cu neprofesionistul aasta de condeiar,daca il pot numi asa.sa o lase balta......!!!!!!`

Anonymous said...

Esti atat de prost incat nu esti in stare sa sesizezi ca e vorba de un biatlonist. Esti certat rau de tot cu limba romana.

Anonymous said...

ma boule !m-ai intrebat daca il cunosc,nu daca stiu cine e ,sau ce sport face.cred ca ai facut limba romana ,tu,cu femeia de servici.