Tuesday, May 20, 2008

Vremea la munte

Miercuri
Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si se va manifesta prin averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 35...40 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va scadea usor in Carpatii Occidentali si se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior in rest.

Joi
Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va prezenta innorari accentuate. Vor cadea averse local insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie. Izolat ploile vor avea caracter torential si va cadea grindina.

Vineri
Vremea va fi in general instabila. Cerul prezenta innorari accentuate si va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

No comments: