Saturday, March 13, 2010

Control doping la "nationalele" de schi alpin

Agentia Nationala Anti-Doping si-a trimis astazi angajatii la Campionatul National de Schi Alpin al Romaniei. Astfel, schiorii care au urcat pe podium au fost supusi unui test doping, rezultatele urmand a fi anuntate saptamana viitoare. Aveti mai jos rezultatele de astazi:

Slalom - Senioare
1. Sandra Narea
2. Iulia Craciun
3. Bianca Narea

Slalom - Seniori
1. Ioan Nan
2. Alexandru Barbu
3. Mihai Olaru

Super-Combinata se va tine la inceputul lunii aprilie.

19 comments:

Anonymous said...

:))))

au iesit rezultatele exact ca voturile ;)

Anonymous said...

Cum sa nu iasa campioni la toate probele alpine cin Valea Dorului o schiezi in 2 minute,ar trebui ca slalomul sa se tine pe Carp si probele de urias,super urias si coborire la Busteni si Azuga,ca sa fie ceva pirtii.Asa ne laudam ca amiesit campioni nationali si cind ne dam in strinatate te scot astia din traseu ca te dai prea incet(Dragos Staicu La Olimpiada,multa lume se intreba ce inseamna DNF)

Anonymous said...

Pentru cine critica partia din Valea Dorului sa se informeze inainte sa faca trimiteri la alte locatii. Aceasta partie se incadreaza perfect din punct de vedere al regulamentului FIS si FRSB. Numarul de porti a fost la fel, eu zic sa nu mai faceti comentarii daca nu va pricepeti, sau poate va prefaceti ca nu va pricepeti !!! Singurul dezavantaj al locatiei este accesul care dureaza 1 ora cel putin ...

Anonymous said...

DNF = Did not finish :))

Anonymous said...

mai daca te pricepi asa de bine cum naiba de sti cum arata o pirtie de slalom special si urias si chiar coborire?se intimpla asa doar ca sa cistige cine trebue,de fapt sau vazut rezultatele la Olimpiada,cind nici un roman nu a terminat nici o cursa,ori au mers prea incet ori alte chestii:ca nua bani,ca nu au antrenori si tot asa.Nu cred ca nr portilor este chiar asa de important ci lungimea pirtie si diferenta de nivel pe lungime respectiva,asta este bine ca in romania se pricep toti,probabil de aceea avem atitia campioni peste hotare la schi.

Anonymous said...

Frumoase "comentarii"nu avem ce zice.Felicitari sportivilor de la biatlon care se comporta exempalr.Sant niste tineri simpli dar cu caracter,au fost crescuti foarte frumos de parinti si indrumati bine de antrenori.La alpin a reusit INAPTUL de Cristea Florentin sa spele creierul unora care se afla sub indrumarea lui si iata rezultatul ( TROACA DE PORCI IN CARE VA AFLATI ).FELICITARI ...

Anonymous said...

Uitandu-ma la Eurosport aseara,ma gandeam de ce nu au mai ramas unii dintre sportivii nostri la Vancouver...Poate prindeau si ei un loc in primii 10.

Anonymous said...

Nu te intrista poate vor prinde cei care" vin din urma" peste 4 ani la Soci.Abia asteptam...sau poate ajungi TU MAI DESTEPTULE.

Anonymous said...

Felicitari surorilor Narea au luat ficare cate un loc 1 ( sant amandoua campioane nationale).Pacat de DOMNISOARA Iulia Craciun , dar mai ales de antrenorul ei.Ce s-a intamplat cu voturile ? Iulia Craciun avea cele mai multe voturi.ATENTIE pe viitor cu cine votati.Sau mai bine nu va mai votati singuri.

Anonymous said...

nu-i frumos sa faceti referire la Paralimpice!Cei aflati acolo,acum, iau totul foarte in serios si sunt niste oameni simpli si frumosi care au muncit din plin ptr a ajunge la aceasta competitie!Ar trebui sa fim mai atenti la ei si am putea invata de fapt ce inseamna sa traiesti din plin si mai ales FRUMOS!!!

Anonymous said...

Pentru a putea face aluzii la alti colegi au ajuns sa ia in deradere Jocurile Paralimpice, va dati seama pana unde poate sa ajunga PROSTIA LOR.SA VA FIE RUSINE

Anonymous said...

Bravo! surorile Narea au dovedit inca o data ca sant bune chiar daca nu au antrenor.Oare in decursul anilor Iulia Craciun a reusit sa obtina vreun titlu de campion national? Ma indoiesc cred ca a fost intodeauna" ROATA DE REZERVA"

Anonymous said...

Se rade de unii dintre sportivii romani prezenti la Jocurile Olimpice de la Vancouver si nicidecum de sportivii prezenti la Jocurile Paralimpice.

Anonymous said...

Oricum nu ai inteles NIMIC esti PROST ca noaptea . Persoane diferite au explicat in doua comentarii dar tu ce sa intelegi.Mai bine rizi cand te uiti in oglinda si vezi....

Anonymous said...

ba da destept esti,u ala cu carpu..pai daca se tineau nationlele pe carp,busteni si azuga cum spui tu,nu trebuia sa iasa si acolo un campion national??cat despre cursele din strainatate,mai bine te-ai duce tu acolo sa vezi cu ce se mananca,neavizat prost ce esti!pentru cei cu dizabilitati am numai respect,mai putin pentru romanii cu dizabilitati la "cultura sportiva si la limbarnitza"

Anonymous said...

toti care comentati pe blogul asta sunteti varza!!!!!!!!!!!!!!!!!!n-aveti nicio treaba cu acst sport si cred ca nici cu alte sporturi!!vedeti-va de treaba voastra si lasati sportivii adevarati si antrenorii sa-si faca treaba, ca nu e vina lor ca sportul romanesc a ajuns unde a ajuns. voi nu vedeti ca tara asta nici fotbalisti n-are ,unde se baga cei mai multi bani.....ce naiba sa vb de ski unde sportivii nu au auzit in viata lor de salariu....cei mai multi o fac din placere!

Anonymous said...

are dreptate antecedentul meu.ia mai lasati-i in pace!!!

Anonymous said...

Tu ala care tot iti folosesti bogatia de vocabular care probabil este tot ce ai,ca la schi nu prea se vad rezultate,probabil ca ar fi iesit cineva campion daca concursurile nationale sar tine in Azuga si Busteni dar probabil ca ar fi alti decit cei care sunt aranjati sa cistige,si sa sti ca am vazut si vad in strinatate cucese maninca un concurs,dar nici unul nu l-am vazut pe pirtii usoare ca Valea Dorului.

Anonymous said...

Cred ttotusi in ce spunea cel cu carpul si azuga si busteni,concursurile nationale ar trebui tinute in conditii reale ca in strinatate,nu sa le fie unora mai usor decit celorlalti,daca vrei sa progresezi nu ti concursul unde este cel mai usor pentru toti.