Friday, March 26, 2010

Un articol despre "trauma psihica la care a fost supus" Dragos Staicu! Nu e banc. E pe bune!

Fostul schior Dragos Staicu este subiectul unui articol publicat de http://www.sptfm.ro/.
Spicuim din cuprins:
- Zilele trecute, unul dintre sportivii romani prezenti la Vancouver, Dragos Staicu a dezvaluit pentru Sport Total FM fata nevazuta a activitatii lui, problemele financiare rezolvate din propriul buzunar, dar mai ales trauma psihica la care a fost supus. Din pacate, aceasta este realitatea in care se zbate sportul romanesc in anul 2010, aceasta este bataia de joc la care este supus un sportiv roman trimis sa apere onoarea tarii la cea mai grandioasa competitie mondiala, in speta Jocurile Olimpice. Vorbim acum despre Federatia Romana de Schi si Biatlon, dar aceeasi situatie o putem intalni la multe alte sporturi de Iarna.
- Acesta sustine ca a mers in Canada cu o diurna de 35 de euro pe zi, asta insemnand cazare, masa, ski pass, fiind nevoit sa stea la apartamente si sa isi gateasca singur.
Geniala replica lui Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, la adresa lui Dragos Staicu: "Nu am nimic cu el, imi este simpatic, dar totusi a coborat vreo 14 secunde, pentru ca, la primul viraj care era la dreapta, el a luat-o in stanga si aici n-a fost vina schiurilor sau a Federatiei, ci doar a lui". A zis Dobrescu, n-am zis eu! Daca nici Dobrescu n-are dreptate, daca nici el nu se pricepe la sport, atunci cine? Practic, s-a facut lumina!!!
Articolul e pe bune, nu e banc! Este cel mai delicios articol pe care l-am citit anul acesta. Cinste lor! Cinste lor! Cinste autorilor!

5 comments:

Anonymous said...

eu as zice fite in cap nu trauma psihica:)lasa cluburile si o sa stai psihic ca rambo:)

Anonymous said...

:)) asta o fost tare..."psihic ca rambo" :))

Anonymous said...

staicule esti un prost :))

Anonymous said...

De ce nu se scrie si despre celalalt schior de la J O. ???
Stie toata lumea despre ce e vorba si pe blog nu apare nimic

Anonymous said...

ala chiar face ski. taci umpic