Friday, February 15, 2008

Revista Blana

Asociaţia Cultural Urbană vă invită să participaţi sambata 16 februarie, incepand cu orele 19.00 la lansarea Nr. 2 al revistei de cultura urbana si sporturi extreme BLANA, care va avea loc in CineCafe Victoria din Cluj Napoca.
www.revistablana.ro
Tot odata se va lansa filmul de snowboard "White lines" (orele 22:30)care va fi daruit cu fiecare exemplar al revistei. Pana dimineata se vor proiecta filme cu mountainbike si skateboarding (orele 23), se va face un graffiti demo (orele 19)si un work-shop de stickere. Pe tot parcursul evenimentului muzica va fi asigurata de Electroclown si Jaheyo.
Revista BLANA este o publicatie care sustine si prezinta platforma generală a unor stiluri de exprimare tipice culturii urbane sau a sporturilor extreme.
Subiecte ca: graffiti, street art, skateboarding, snowboarding, bmx sunt principalele directii pe care autorii articolelor va invita sa le parcurgeti. Pe langa prezentari de expoziţii de street art sau skate art, reportaje despre graffiti, concursuri de skateboard, de snowboard, revista vă propune şi interviuri cu reprezentanţi de seamă ai acestor domenii. Mai mult decât atât subiectele abordate nu se limitează doar la peisajul României ci se extind la nivel internaţional.
Realizată nu doar pentru tinerii interesaţi de cultură urbană sau de sporturi extreme, subiectele abordate sunt accesibile si pentru alte categorii de public.
Cu un continut si un aspect grafic atractiv, BLANĂ este o publicaţie care vorbeşte despre nou, promovează şi susţine noul in toate formele lui de manifestare într-un stil inedit şi dezinvolt.

No comments: