Wednesday, May 21, 2008

Mountain Dew Urban Noise Tour 4 bagă mare în 2008!

Braşov, 24 mai 2008 – Anotimpul adrenalinei s-a întors! Soarele străluceşte din nou cu tărie peste ţară, iar cultura urbană iese afară din casă şi preia din nou puterea. Iar vestea cea mai bună este că Mountain Dew Urban Noise Tour se întoarce!
Aflat la cea de-a patra ediţie, cel mai tare turneu de pe scena muzicii underground din România va vizita anul acesta 4 oraşe din ţară (Braşov, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca) aducând cu sine o infuzie de rap şi alternativ punk, totul fezandat cu sport extrem.
În premieră pentru turneu, anul acesta Mountain Dew Urban Noise Tour are invitaţi din străinătate: The Naked Man şi Dead Sexy Inc. După reţeta de succes a anului trecut, aceştia vor urca pe scenă alături de cei de la Zale, totul fiind prefaţat de concursuri şi demonstraţii de sport extrem.
Primul oraş vizat este Braşovul. Aici, Mountain Dew îţi aduce ritmurile underground şi pe cei mai buni rideri ai momentului. Totul se intampla sâmbătă, 24 mai 2008, în Skateparkul din zona Hidromecanica Braşov – zona de sport extrem. Mountain Dew te aşteaptă acolo începând cu ora 14.00 pentru a te bucura de trick-uri noi îvăţate peste iarnă, de muzică live şi de multă, multă adrenalină. În cadrul concertului susţinut la Braşov, punk – rockul va intra în dialog cu rimele acide ale rap-ului în direct pe scenă, prin intermediul celor de la The Dead Sexy Inc şi Zale. Show-ul va debuta cu un concurs de sporturi extreme unde iubitorii de adrenalină din toată ţara se vor întrece in trickuri pe skateboarduri si role. Cei mai „extremi” vor fi răsplătiţi de Mountain Dew cu bani şi echipamente sportive profesionale aduse in Romania prin partenerul Urban Noise, Enshop.

„May the best man win!”
Vom continua turneul, energizaţi de muzica celor de la Zale şi Dead Sexy Inc şi în Timisoara pe 31 mai! Mergem şi la Sibiu şi Cluj-Napoca, de data aceasta introducându-i în scena pe francezii de la The Naked Man alături de Zale. Şi dacă va ploua şi dacă va fi soare, Mountain Dew va fi acolo pentru a-ţi oferi energia necesară să sari pe ritm, o dată şi încă o dată şi încă o dată până la final.

3 comments:

Anonymous said...

In urmatoarele orase se vor tine concursuri pentru care sporturi?

Multumesc pentru raspuns.

Anonymous said...

So, urmatoarele concursuri Mountain Dew Urban Noise vor fi:
Timisoara, 31 mai - Skate/BMX
Cluj, 7 iunie - Skate/In Line
Sibiu, 14 iunie - BMX

Bafta!

Anonymous said...

Pentru concursul din Cluj:

1. La ce ora incep si unde se tin concursurile?
2. Care sunt premiile?


Multam!