Thursday, August 28, 2008

La Bucharest City Challenge 2008 cu Pepsi Max!




Bucuresti 28 August 2008 – Trei zile de spectacol, trei zile în care Pepsi Max a răcorit Bucureştiul la Bucharest City Challenge 2008. La tine acasă, în centrul oraşului, ai avut parte de maşini de curse aduse din Fia GT, de viteză în adevăratul sens al cuvântului, i-ai putut vedea la lucru pe unii dintre cei mai buni piloţi din lume, ai putut admira bolizii de curse şi ai avut parte de mult spectacol atît pe circuit cât şi în afara lui, totul “alimentat” din plin de Pepsi Max.

Pepsi Max ţi-a oferit pentru a doua oară Bucharest City Challenge 2008 cel mai important eveniment automobilistic din România. Astfel, între 22-24 August pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, cele mai rapide maşini din lume au făcut spectacol iar Pepsi Max te-a ajutat să trăieşti la MAXimum fiecare minut din cursă.

Înainte de marele eveniment Pepsi Max ţi-a făcut încălzirea. Am ştiut că te pregăteşti pentru viteză si te-am testat pe http://www.pepsi.ro/ cu ajutorul concursului “Alimentează-te cu PEPSI MAX şi câştigă on-line”, unde dacă erai cel mai rapid pilot puteai să câştigi una dintre cele 300 de invitaţii la cursă sau unul dintre cei 100 de mousi tunaţi. Iar dacă nu te-am găsit în faţa calculatorului te-am căutat acolo unde îţi alimentezi bolidul. Astfel, în peste 30 de benzinării MOL şi Lukoil puteai câştiga premii instant care te pregăteau pentru spectacolul de la Bucharest City Challenge 2008 dacă îţi cumpărai un Pepsi Max. S-au pus în joc invitaţii, detectoare de radar şi tricouri tunate Pepsi Max.

„Evenimentele auto–moto sunt familiare atât brandului cât şi consumatorului de Pepsi Max. Am fost sponsorii evenimentului pentru a doua oară consecutiv şi ne gândim să participăm şi la anul, în principal pentru că Bucharest City Challenge 2008 este un eveniment masculin unde găsim dozajul perfect de adrenalină, spectacol automobilistic şi acţiune. Ne-am bucurat să vedem atâţia spectatori în ciuda caniculei şi suntem siguri că au avut un week-end perfect: sunetul de motoare turate la MAXimum, viteză şi multă acţiune. Multumim Bucharest Challenge 2008, multumim spectacolului de pe pistă şi din tribune! ”, Călin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo România.

Pepsi Max este alături de pasionaţii de cai putere încă din 2005 an în care a iniţiat platforma Max Moto. În 2006 Pepsi Max a organizat MaxMoto Tournament – o serie de evenimente dedicate iubitorilor de motoare şi viteză pe două roţi. În 2007, Pepsi Max a continuat tradiţia moto, fiind unul dintre sponsorii principali ai evenimentului de Formula 3, Bucharest Challenge, iar la începutul anului 2008, a făcut echipă cu romanul Alex Gârbacea pentru Dakar Series.

Lansat în România în 1995, Pepsi Max şi-a cucerit fanii de-a lungul timpului, prin intermediul experienţelor trăite la MAXimum, şi mai ales prin gustul maxim de cola, fără zahăr.

No comments: