Saturday, December 19, 2009

Eva Tofalvi, batuta de Alexandra Stoian

Astazi, in cadrul probei de Sprint - 7,5 km - desfasurata la Pokljuka - Slovenia, cu ocazia etapei din cadrul Cupei Mondiale la biatlon, Alexandra Stoian s-a clasat pe locul 24, cu o pozitie inaintea Evei Tofalvi. Stoian a avut o intarziere de doua minute, 40 de secunde si 10 sutimi fata de castigatorea cursei, rusoaica Svetlana Slepstova. Stoian a efectuat o singura tura de penalizare, dupa tragerea din picioare. Eva Tofalvi a tras perfect, lucru imbucurator, mai ales ca acest lucru se intampla tot mai des in acest sezon, dar a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 25, la o secunde si 50 de sutimi in spatele Alexandrei Stoian.
Mihaela Purdea s-a deplasat excelent pe schiuri, dar din cauza celor trei ture de penalizare pe care le-a efectuat, a trebuit sa se multumeasca cu locul 39, la 26 de secunde si 40 de sutimi in spatele Evei Tofalvi. Dana Plotogea a inceput cursa bine, a tras perfect din pozitia culcat, dar a ratat de trei ori atunci cand a trebuit sa traga din picioare. Biatlonista de la Dinamo Bucuresti s-a clasat pe locul 70, la un minut, 15 secunde si 70 de sutimi in spatele Mihaelei Purdea. Reka Ferencz s-a clasat pe locul 82, la 36 de secunde si 20 de sutimi in spatele Danei Plotogea.
La baieti, in proba de 10 km - Sprint - Roland Gerbacea a tras perfect si s-a clasat pe locul 53, avand o intarziere de doua minute, 19 secunde si 30 de sutimi fata de rusul Ivan Tcherezov, castigatorul cursei. Stefan Gavrila a incheiat cursa pe locul 94, a efectuat doua ture de penalizare, ambele dupa tragerea din picioare, trecand linia de sosire cu o intarziere de un minut, 28 de secunde si 20 de sutimi fata Gerbacea.

No comments: