Thursday, June 21, 2007

Baie în nocturnã si discotecã în aer liber la Geoagiu Bãi

Baie în nocturnã si discoteca în aer liber sunt principalele atractii propuse turistilor care vor vizita statiunea balneo-climatericã Geoagiu Bãi, la acest sfârsit de sãptãmânã. Canicula a fãcut ca programul de strand sã fie extins în zilele de marti, miercuri si joi pânã la ora unu noaptea, iar vinerea si sâmbãta se organizeazã petreceri la Clubul "Tarabostes" din incinta Complexului Bãile Daco-Romane. Programul discotecii în aer liber, de pe terasa strandului, este extins, în zilele sfârsitului de sãptãmânã, pânã la ora trei dimineata, pe parcursul acestuia fiind organizate concursuri cu premii. Atmosfera este întretinutã de animatoare excelent pregãtite. Pe un ecran panoramic si pe douã plasme sunt proiectate imagini ale tinerilor care se distreazã. Complexul din statiunea Geoagiu Bãi se aflã implicat si într-un program de schimb de DJ, sâmbãtã fiind invitati cei din statiunea Costinesti. Strandul cu apã termalã a fost complet renovat, dispune de instalatii moderne, sezlonguri, mãsute, cabine noi de schimb si o terasã extinsã pentru servicii complete de alimentatie publicã. Biletul de intrare la toate actiunile desfãsurate în incinta strandului costã 10 lei.

14 comments:

Anonymous said...

Fratilor nu mai mintiti atat k poate ingheata apa aia termala !!!draq,dak vrei sa askulti ceva de calitate cu siguranta nu ai sa gasesti la ''Tarabostes'' caracteristici de genu.Knd intri akolo tre'sa te tii de urechi...k la cat de jalnic suna Outline...dj pe masura:''unguent'' ala ..care dupa cateva nunti e si el ''dijeu''(eftimie 2)..scartaituri si trosneli de la o piesa la alta...makar folositi si voi un calc dak nu sunteti in stare sa lukrati pe skule!!!MC care nu se uita la tine dak nu i arati portofelu...muzica...pt tarani..lume la fel...chiar si negri (cred k se trage de la soare).Lumea buna sta si bea la coltar k sa poate rezista tensiunii!!!Makar puneti si voi retro...dak de altceva nu sunteti in stare...deci''Tarabostes''=club?! sau disco ?! club in orice caz nu eee... ce sa mai zici de servire... de la bar pana la coltar se dubleaza preturile k noh..e lung drumu...dar ce mai conteaza k traim in Romania si profitu e 90% iar calitatea 10%...deci distractie placuta!!!

Anonymous said...

bine ca sa inchis ca era varza!!!
dj nelu planetaru' era cu purcelu!!! adik pe langa,iar porkul ala care dadea dedicatii pt. mamaia din bazinul oloimpic si pt. toate neamurile de la sat Geoagiu,fara numar!!!
in concluzie baietzi sunteti varza,lasati-va de meserie.Sa vegem la energie ge la orastie dj nelu si/alifie cum o luati pe temelie, SANDU CIORBA SA SE STIE!!!

Anonymous said...

ati vrea sa stiti cine va scris aici?! lasati un comment ca va raspund! sau dati-mi un bip ca va sun eu inapoi!:))))))))))))))))))))))))))

Anonymous said...

Ai dreptate .... ceea ce vreau sa zic ... este ca sunteti varza,ia mancatias ochii tai si puradeii din geoagiu bai care stau intinsi pe asfalt si nu te lasa nici sa treci cu masina pe strada si care vin in mega discoteca sau club Tarabostes....nume tzaranesc bineinteles ..... majoritatea celor care merg acolo sunt tzarani,copii si coloratii tata .... inoiti si voi lumea sa nu mai zic de dj ca e dj radio shantz ca si la radio muzica e mai buna ca acolo la voi...oricum sa nu mai zic de saracii dj-ii din costinesti care nau fost platiti cand au venit acolo si au incercat sa presteze un servici....uite asa a ramas dj nelu care vine din grajdi la platoane sa invarta de ele ca se crede la roata norocului .... numa cei pacat ca se joaca cu muzica si cu nervii oameniilor care vin acolo .... sa vedem ceo face si la NRG! in orastie ca si acolo propriu zis e tot dj nelu cu prietenii .... adika nea ion si cu nea vasile ... vin sa faca atmosfera cu muzica prospat primita in grajdi la postul lor de radio .... sa il lasati si pe dj porcu ala de-i atarna burta pe asfalt si care da dedicatii la mamaie care sare in bazin si scoate apa in cazul fericit si daca nu il umple cu raie capreasca sau ceo mai avea pe ea .... pacat ca nu exista organizatori calumea .... oieri tata :)) care vor sa le mearga afacerea .... mie miar fi rusine sa ma cred patron acolo ca la cata reclama proasta au imi crapa obrazu de rusine .... sa traiasca clubul ENERGII cu dj nelu si cu porcuu .... vine sistemu cu maneaua si cu etno pe gustul tzaranului ca altfel nu faceti fatza ca la muzica aia care ati promovato si vara asta la geoagiu bai in club tarabostes sau ceo fi aia .... ca via luato arena inainte cu dj-ii care au muzica adevarata tata nu muzica voastra .... care stiu ce inseamna muzica retro...latino house ... electro ... minimal ... R&B ..... hip hop si muzica de calitate .... mia parut bine de cunostintza si treaba care ati facuto .... dar sunteti varza

Anonymous said...

Sper ca vi-ati dat si voi seama ca se pot scrie romane de cele ce se pot intampla acolo in Geoagiu bai ... sa nu mai zic ca am intrat in apa si erau plini de oameni cu bube si cosuri pe ei si cand am iesit din apa mi sa iritat piele si dupa 3 zile am facut si eu o boala de piele ce nu o specific ca mi si mie rusine nu sunt nesimtit ca cei care administreaza localu ala .... sa se bucure ca sunt patroni si ei nu isi fac treaba deloc bine .... nu mia placut niciodata acolo ca de cand e tot asa o fost ... si nu o sa mai merg veci pe acolo ca mi se face greatza

Unknown said...

Hai sa nu mai fim asa invidiosi...la geoagiu e foarte tare si merita sa mergi...dj-i is buni, lumea e misto.daca nu ar fi fain nu ar veni 1500 de oameni in fiecare sambata la discoteca si cate 7000 sambata si duminica pe strand...deci hai geoagiu si baile daco-romane

Anonymous said...

Baaaa... urla invidia-n voi baaaa. La geoagiu e coool, pacat ca aia frustrati is dau in stamba cand ei habar n-au macar sa scrie corect romaneste. Nu ne faceti cinste baieti si nici voua, sunteti vai si-amar. Ala cu arena a fost cel mai tare... Nenicu... ia intreba-l pe patronul de la Arena, a auzit ce-i ala COLAPS cu tot cu dj-i si muzica lui aia tare ? Sa stiti voi, aia anonimi inteligenti cu posturi la fel de inteligente ca Alifie , ala grasu si ingeneral aia de acolo nu va dau nici macar pipi de gargara decum importanta la ce-ati scris voi mai sus... vorbaaia ; cainii latra - ursul trece...

Anonymous said...

INVIDIOSULE...AI SA TE INBOLNAVESTI DE CIUDA...DAR INAINTE INVATA SA SCRI CORECT ROMANESTE!!!SI LASA COMENTARILE PENTRU CEI CARE STIU SA SE EXPRIME CORECT.ESTI''VARZA''!!

Anonymous said...

ma faceti sa rad,invidiosilor!in primul rand voi "astia"care comenteaza sunteti niste anagramati si in al doilea rand,cu ce chestie judecati voi?:))da,din cauza ca totul este prost,au fost 2000 de pers.la deschiderea clubului!Arena numai poate de faima,din cauza aia s-a inchis:))se inghesuia lumea si au daramat zidurile=)).Atat timp cat nu va place,nu va obliga nimeni sa mergeti la Geoagiu Bai.Cat dspr numele "Tarabostes",mai cititi si voi o carte,poate ati intelege de unde provine numele.Parerea mea ca astia,"comentatorii anonimi":))sunteti prea "DESTEPTI"pt.lumea asta,ce sa mai zic pentru Geoagiu Bai:))vorbiti in punga mai bn;)

Anonymous said...

Sa-mi sugeti p**a pe romaneshte...Club Tarabostes e cel mai tare....tin sa va anunt ca ocupa locul 1 in Transilvania ...deci ashtia cu rahat la cur care nu incap de clubul din geoagiu le recomand sa se inchida in baie ...sa stea pe WC si sa asculte la cashti pe gutza pana nu mai poate....zdremtzelorrrr.Voi chear nu shtiti ce e aia distractie...tarani proshti cu bube in cap...

Anonymous said...

Ba..hai terminati cu certurile asta inutile..doh..la naiba..ce plm va certati si va injurati pe aici pt un club...sau unu zicea ca Tarabostes e nush ce nume si alalalt zice ca nui asa...TERMINATI BHA CU PROSTIILE...BAGTI-VA DRACU MINTILE-N CAP!..mda..si oricum pararea mea e ca in clubul Tarabostes si in Geoagiu bai in general este foarte frumos!..bye si sa aveti o zi buna!

Anonymous said...

Fiecare are parerile lui!Insa nu trebuie sa vorbim aiurea despre o statiune atat de cunoscuta si cautata cum este Geoagiu Bai.Pentru cei care nu stiu sau nu vor sa stie, la deschiderea clubului au fost foarte multa lume,peste asteptari.Bineinteles ca in fiecare week-end statiunea era plina.Tinerii care au venit in nr foarte mare la club au apreciat muzica si tot ce tine de club.Tind sa cred ca cei care au manjit numele clubului sunt de fapt "taranii" pentru ca nu pot aprecia eforturile organizatorilor.Tocmai datorita acestora club Tarabostes a fost clubul nr 1 in Transilvania.
Ne vedem vara viitoare numai la club Tarabostes,Geoagiu Bai!;)

Anonymous said...

Clubul e soooper...
Unii Sunt Kam Invidioshi.
Dak era asha naspa clubul , nu venea atata lume.

Mai bne Tineti-va GurA ":x

Anonymous said...

http://lumerkoz.edu Excellent site. It was pleasant to me. [url="http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-valtrex"]valtrex[/url] hwan [url="http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atarax/default.aspx"]atarax side effects[/url] goewe laterand [url="http://soundcloud.com/arimidex"]arimidex side effects[/url] servicesa kasbas [url="http://www.comicspace.com/paroxetine/"]paroxetine[/url] goodwin plaques [url="http://www.comicspace.com/celexa/"]celexa side effects[/url] scription masiello