Thursday, December 17, 2009

Bianca Narea, umilita in Norvegia

Sibianul Alexandru Barbu nu a reusit sa termine proba de Slalom desfasurata ieri la Obereggen, in cadrul etapei de Cupa Europei.
Tot ieri, dar la Klausberg, acolo unde s-a tinut un concurs de Slalom Urias, Iulia Craciun s-a clasat pe locul 19 (66 p FIS), avand o intarziere de 5 secunde si 37 de sutimi fata de austriaca Mariella Voglreiter, castigatorea cursei. Lilla Petroczki a venit pe locul 22 (73 p FIS), avand o intarziere de 93 de sutimi fata de Iulia Craciun. In competitia baietilor, Kund Kopacz si Calin Petrus au fost umiliti. Schiorul de la PC Miercurea Ciuc s-a clasat pe locul 43 (126 p FIS), la 11 secunde si 86 de sutimi in spatele georgianului Iason Abramashvili. Petrus a venit pe locul 51 (156 p FIS), la 3 secunde si 75 de sutimi in spatele lui Kund Kopacz. Ioan Achiriloaie a fost si mai breaz decat cei doi juniori. Brasoveanul a abandonat in mansa intai.
Astazi, in acelasi loc si in aceeasi proba, Iulia Craciun s-a clasat pe locul 26 (77 p FIS), la 6 secunde si 45 de sutimi in spatele italiencei Janina Schenk (18 ani), castigatoarea cursei. Lilla Petroczki a abandonat in mansa intai. Dintre baieti, astazi doar Ioan Achiriloaie a reusit sa treaca linia de sosire. El s-a clasat pe locul 43 (108 p FIS), avand o intarziere de 9 secunde si 24 de sutimi fata de elvetianul Roman Godli, castigatorul cursei.
Ieri, la Trysil - Norvegia, Bianca Narea s-a clasat pe locul 13 (72 p FIS) in proba de Slalom Urias, la 8 secunde si 69 de sutimi in spatele norvegiencei Thea Grosvold, castigatoarea cursei. Sora sa mai mica, Sandra, a venit pe locul 15 (74 p FIS), avand o intarziere de 30 de sutimi fata de Bianca.
Astazi, tot la Trysil - Norvegia, in proba de Slalom a fost randul Sandrei sa castige duelul cu sora sa mai mare. Campioana nationala in proba de Slalom s-a clasat pe locul 17 (77 p FIS), la 8 secunde si 86 de sutimi in spatele norvegiencei Thea Grosvold, castigatoarea cursei. Bianca Narea a fost umilita si a trebuit sa se multumeasca cu locul 20 (86 p FIS). Ea a avut o intarziere de 10 secunde si 68 de sutimi fata de Thea Grosvold (19 ani) si o secunda si 83 de sutimi fata de sora sa mai mica.

8 comments:

Pica Adrian said...

Eu cred ca un pic de sustinere morala din partea ta nu ar strica, crezi ca este usor sa ajungi acolo unde sunt acesti sportivi de care scrii acolo ??? Poate ca nu sunt cel mai bun antrenor de schi in sondaje, insa sunt cel mai dur critic si ma doare cand un om ca tine care este mereu in "coasta" schiorilor de performanta si stie care le sunt eforturile si nevoile, scrie asa ceva ... Nu te supara dar nu este drept sa scrii mereu cu "claparii" despre niste oameni care trag din greu sa ajunga la 5, 6, ... 11 secunde de niste sportivi care stau 11 luni pe zapada ... think again !!! Te salut cu respect !!!

Navol Oltenita said...

Si-a luat peste 10 secunde. (Sorin Anghel)

Mihai said...

"Si-a luat peste 10 secunde. (Sorin Anghel)"
:)...Atata poate omu' sa zica!
Domnule Pica, este greu sa incerci sa ii dai o educatie unui om care a fost marginalizat toata viata sa, iar in momentul de fata duce o viata monotona si neinteresanta!
El este personajul care traieste in umbra sportivilor si se hraneste cu insuccesele lor, el este personajul tipic romanesc care din cauza lipsurilor materiale trebuie sa se descarce undeva, iar aceasta mizerie de blog este locul pe care o face.
Noi decat sa-l judecam mai bine ii plangem de mila!

Bernadeta Szwagiel said...

O mizerie de blog pe care tu o citesti zilnic. Cand un schior isi ia 10 secunde ti se pare ca nu e motiv sa scriu dur?(Sorin Anghel)

alin said...

Omu' stie foarte bine care sunt nevoile schiorilor.Problemele din schiul alpin romanesc sunt multe si complexe. Insa realitatea este cea prezentata pe aceasta "mizerie" de blog. Realitatea trebuie sa v-o asumati domnilor sportivi si antrenori.

Alex said...

Nu stiu cum puteti sa comparati activitatea unui schior din Romania care munceste efectiv pe zapada 4 luni cu cea a unuia din strainatate.
Intr-adevar, domnilor antrenori si sportivi, trebuie sa "va asumati realitatea":traim intr-o tara saraca material si... spiritual.

Anonymous said...

Sorin acum sincer tu cate zile pe an stai pe zapada?!si la cate concursuri concurezi!?....ups stai ca stiu eu...stai 2 zile pe an pe zapada si nu concurezi,macar daca ai face si tu ceva...si te rog grija cu ce scri despre suorile mele!!!!!!!!![Narea Luisa]

Anonymous said...

Si ce te oftici sa si`a luat 10 secunde?!...las-o mai moale sorin[Narea Luisa]