Tuesday, December 22, 2009

Iulia Craciun: "N-am fost umilita"

Schioarea Iulia Craciun s-a aratat deranjata de faptul ca am considerat rezultatul obtinut in Super Combinata ca fiind umilitor. "A fost primul meu concurs primul meu concurs de Super Combinata. Nici nu stiam ce se intampla pe acolo. Nu m-am antrenat niciodata pentru aceasta proba. Inca nu stiu care este trasa ideala. Dar n-am fost umilita. Oricum, mi-a placut. Mi-ar placea sa ma antrenez mai mult pentru astfel de curse. Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut in acest cantonament, mai ales ca mi-am imbunatatit punctajul", a declarat Iulia Craciun.

2 comments:

Ruxi said...

Se pare ca cuvantul "umilit" e principal pe acest blog, imi imaginez ca e simplu sa stai in fata tastaturii, la caldura, si sa spui ca schiorul ala sau ala a fost "umilit" sau "s-a descurcat bine, a abandonat". Initiativa de a avea un astfel de blog e admirabila, la fel si faptul ca cei interesati pot sa afle atatea lucruri de pe schi si sportivi. Dar cand "umiliti" prin comentarii rautacioase schiorii, v-as recomanda sa aveti 2 sapt program ca ei si sa va dati cu parerea apoi.

Bernadeta Szwagiel said...

Ruxi, cand au avut rezultate, i-am laudat. Cand si-au luat peste 10 secunde, i-am criticat! Toti se lauda ca muncesc, ca se antreneaza, toti fac sacrificii. Dar cel mai mult conteaza rezultatele. (Sorin Anghel)