Sunday, December 13, 2009

Omul zilei: Paul Constantin Pepene

După ce sâmbătă s-a clasat pe locul al treilea în cadrul probei de 10 km - Clasic, desfăşurată la Alta Badia - Italia în cadrul Alpen Cup, competiţie din cadrul Cupei Europei la schi fond, românul Paul Pepene a reuşit ieri să se impună în proba de 15 km - Mass Start - Liber.
"A făcut o cursă excelentă şi a reuşit să recupereze handicapul de peste un minut cu care a plecat de la start. A fost o zi foarte frumoasă pentru noi. Sperăm să continuăm seria rezultatelor bune şi la următoarele curse", a declarat Daniel Borca, antrenorul lotului olimpic de schi fond.
Paul Pepene are 21 de ani, este din Bran şi va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Vancouver, din luna februarie a anului viitor. El este legitimat la clubul Dinamo Bucureşti, fără a fi angajat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Multiplu campion naţional, fondistul este remunerat lunar cu câte 700 lei.
Pentru rezultatul de ieri, de la Alta Badia, Jurnalul Naţional îl declară pe Paul Pepene "Omul Zilei"

2 comments:

Anonymous said...

cam multa reclama pentru un singur om, la clubu dinamo sunt si canotori care subt campioni mondiali care iau 400ron si nu li se mai face atata reclama

Bernadeta Szwagiel said...

Cand fetele de la canotaj au castigat aurul la Campionatul Mondial din Polonia, toata presa le-a laudat.
Rezultul lui Paul Pepene este unul urias, iar faptul ca Dinamo nu-l pretuieste reprezinta o mare pata de noroi peste obrazul si asa patat la CS Dinamo.
Din punctul meu de vedere, pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Cred ca cei de la Brasov ar trebui sa faca mai mult pentru Paul Pepene. (Sorin Anghel)