Saturday, December 12, 2009

Pepene si Gyorgy, locul 3 in Cupa Alpilor

Veselie mare si muzica la maxim in masina cu care se deplaseaza lotul national de schi fond. Motivul este insa unul absolut intemeiat. Paul Pepene si Monika Gyorgy au terminat fiecare pe locul 3 cursa de astazi, desfasurata in cadrul Cupei Alpilor, etapa de la Alta Badia.
La 10 km Clasic, Monika Gyorgy, legitimata la Dinamo Bucuresti, a fost pe locul al treilea, la egalitate cu frantuzoaica Elodie Bourgeois Pin, la doar un minut, cinci secunde si 40 de sutimi in spatele rusoaicei Yulia Thcekaleva, castigatoarea concursului. Gabriela Leanca a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 21 (103 p FIS), avand o intarziere de un minut, 39 de secunde si 90 de sutimi fata de Gyorgy. La junioare - 5 km Clasic - Sara Timea s-a clasat pe locul 15 (151 p FIS).
Si asta nu e singura veste buna din Italia. Paul Pepene s-a clasat si el pe podium. El a incheiat cursa pe locul al treilea, avand o intarziere de 30 de secunde si 80 de sutimi fata de italianul Giovanni Gullo, castigatorul cursei. Cornel Puchianu a venit pe locul 42 (93 p FIS), trecand linia de sosire cu doua minute, 37 de secunde si 60 de sutimi fata de Paul Pepene, marele erou al zilei. Cristian Mosoiu a venit pe locul 48 (97 p FIS), la 11 secunde si 80 de sutimi in spate lui Puchianu. La juniori - 10 km Clasic - Petrica Hogiu s-a clasat pe locul 5 (63 p FIS).

1 comment:

Anonymous said...

bravo paulica ma bucur pt tine