Monday, November 26, 2007

Imagini de la Cavnic






5 comments:

Anonymous said...

nu vad nici un snowboarder pe-acolo. Tot ce au sunt cele doua teleschiuri si-atat? Nici un proiect macar pentru un telescaun?
pacat

Bernadeta Szwagiel said...

La Cavnic sunt 5 teleschiuri. Exista si un proiect pentru amenajarea unei telegondole care sa faca legatura intre Cavnic si Mogosa. Eu zic ca nu se va face niciodata.

Anonymous said...

:| si io sunt sceptic in ceea ce priveste telegondola. cel putin in urmatorii 10 ani. desi, din 2001 incoace, cand in cavnic se schia doar prin gradinile oamenilor si spatiu de cazare gaseai doar la cabana gutai, la 2,5 km de la soseaua asfaltata, lucrurile s au miscat mult.

auzisem si de un proiect referitor la prelungirea partiei mogosa peste munte, spre cavnic, pe cealalta parte. ajungi in varf si ti alegi directia:)

cred ca de aici e desprinsa si treaba cu gondola.

Bernadeta Szwagiel said...

Mai e ceva! Mi se pare cam cu fata la soare orice partie se va amenaja prin acest proiect. Mai bine ar fi daca s-ar face la Cavnic, langa Roata, un telescaun. Loc este.

Unknown said...

Nu fac telescaun ca nu le da voie Electrica al caror linie de inalta tensiune taie partia in 2. Tot din cauza Electrica e asa de scurt teleschiul la Icoana.

PS. Ar fi frumos daca ai mentiona autorul pozelor.