Friday, December 11, 2009

Lance Armstrong spune cã va rãmâne în competitie încã doi ani

Ciclistul american Lance Armstrong, septuplu câstigãtor al Turului Frantei care a revenit în activitate în 2009 dupã mai mult de trei ani de pauzã, a declarat, într-un interviu acordat cotidianul Gazzetta dello Sport, cã se gândeste sã-si continue cariera încã douã sezoane.
"Voi mai face doi ani de competitie. Cu experienta acumulatã în acest sezon, va fi mult mai bine, deoarece am si cea mai bunã echipa din lume alãturi de mine. Opt din cei nouã ciclisti ai formatiei Astana sunt acum aici. Desigur, un mare campion ca Alberto Contador ne va lipsi, dar avem aceeasi sansã sã câstigãm", a spus Armstrong, care a concurat sezonul trecut pentru Astana, iar în prezent este liderul noii echipei Radio Shack.
Lance Armstrong a spus cã nu va mai cãlãtori cu controlorul sãu antidoping personal. "Sistemul Agentiei Mondiale Antisoping (AMA) este foarte modern, iar în 2009 am efectuat mai mult de 50 de controale, astfel cã nu mai avea sens sã recurg la acest lucru. Nu o sã mai public rezultatele pe site-ul meu pentru a evita ca oricine cu o diplomã în medicinã sã dea un verdict ce face sã planeze o suspiciune si sã vorbeascã cu ziaristii. S-a întâmplat asta în trecut si nu cred cã acest lucru e corect", a completat Armstrong.

No comments: