Thursday, September 13, 2007

Vrajeala politica

Cum sa faci impresie in politica? Te duci la o organizatie locala, sa-i zicem intamplator cea a PD Oltenita, pui un laptop pe masa, il mai si deschizi si gata! Succesul e maxim. Fazanii se uita la tine cu gura cascata. Initial am crezut ca se uita la televizor, apoi am observat ca au in fata un domn cu laptop. Pe ecranul laptopului era un fisier cu niste fotografii. Oricum, astia de la PD sunt tari. Pe langa faptul ca stau bine in sondaje, mai au si tehnologie. Si fraieri care sa ii creada.

2 comments:

Anonymous said...

Mai fulg de nea nu vedem legatura intre articolul tau si ceea ce e la PD Oltenita. Cand aveam noi laptop tu sugeai baierele la tichie si te uitai la drobul cu sare de pe soba. Cand vrei sa mai fabulezi citeaza alte locatii cunoscute bine de tine, eventual str. Felinarelor Rosii din Amsterdam. Te asteptam in continuare...

Bernadeta Szwagiel said...

Prietene, cred ca stai prost de tot cu informatiile. Cred ca ma confunzi rau de tot. Atat de rau incat imi sa vine sa pariez ca stai rau de tot cu vederea. Chiar nu stiu de ce te-ai basicat asa de rau... In plus, la capitolul gramatica... Nici nu are rost sa mai vorbesc. Si inca ceva! Eu foloseam laptop prima oara cam acum 10 ani, atunci cand tu sigur nu erai nici macar la PD. Din pacate pentru tine, dar din fericire pentru natiune, este si vei ramane un ilustru anonim. Semneaza-te atunci cand scrii vreun comentariu.