Friday, January 22, 2010

Achiriloaie, umilit din nou!

Dinamovistul Alexandru Barbu s-a clasat pe locul 8 (48 p FIS) in cadrul probei de Slalom Urias care a avut loc astazi la St. Lambrecht. Sibianul a avut o intarziere de 83 de sutimi fata de francezul Thomas Perrier, castigatorul concursului. Pentru brasoveanul Ioan Achiriloaie umilinta a fost completa. El a avut o intarziere de 11 secunde si 39 de sutimi fata de castigatorul cursei si de 10 secunde si 55 sutimi fata de Barbu. Achiriloaie a venit pe locul 51 (119 p FIS), in vreme ce fratii Bogdan si Razvan Podaru nu au mai luat startul in mansa a doua a concursului.
La feminin, Iulia Craciun s-a clasat pe locul 7 (71 p FIS), avand o intarziere de 4 secunde si 63 de sutimi fata de unguroaica Zsofia Doeme, castigatoarea concursului. Lilla Petroczki a abandonat in mansa intai.

1 comment:

Anonymous said...

Va amintiti cine a avut cele mai bune rezultate la faimoasele norme de control asta vara ? Iulia Craciun si Ion Achiriloaie erau cei mai buni schiori cel mai bine antrenati .Sa nu fim rautaciosi ei mai au o sansa fata de ceilanti schiori pot trece la atletism si pot ramine la acelas club.