Friday, January 15, 2010

Iulia Craciun, locul 4 in Austria

Romanca Iulia Craciun s-a clasat pe locul 4 (72 p FIS) in cadrul probei de Slalom desfasurata astazi la Wien - Austria. Schioarea din Predeal a avut o intarziere de o secunda si 92 de sutimi fata de austriaca Maria Mahringer, castigatoarea concursului. Dinamovista a reusit sa se claseze atat de bine gratie evolutiei sale din partea a doua a concursului, Craciun realizand al doilea timp al mansei. La acelasi concurs, dar la masculin, Ioan Nan s-a clasat pe locul 13 (78 p FIS), avand o intarziere de 5 secunde si 4 sutimi fata de austriacul Sebastian Brandl (21 de ani), castigatorul concursului. Campionul national al Romanie a schiat catastrofal in mansa intai, dar si-a revenit in mansa a doua, atunci cand a reusit al doilea timp al mansei. Ioan Achiriloaie s-a clasat pe locul 24 (88 p FIS), avand o intarziere de numai o secunda si 23 de sutimi fata de Ioan Nan.

6 comments:

Anonymous said...

am cazut si m-am intors la o poarta in prima mansa de aia am avut intarzierea aia catastrofala dar intereseazate intai sa dai stirea si dupa aceea scrie .........

Anonymous said...

concursuri tari astea la care participa schiori nostri,unde sunt concursurile din cupa mondiala?

Navol Oltenita said...

Si daca ai cazut inseamna ca ai schiat bine? Pana la urma, timpul este cel care conteaza.(Sorin Anghel)

Anonymous said...

si asta face ca staicu?

Anonymous said...

Domnul Sorin Anghel...

Nu inteleg ce dorit sa faceti pe acest blog. Sa creat o imagine si mai proasta despre niste sportivi de performanta?
Atat stim, toate rezultate sus amintite sunt foarte valoroase daca tinem cont de conditiile de pregatire si de profesionismul acestui sport in romania.
Plus ca nu aveti dreptul sa scrieti asa despre ei, ca nu sunteti nici sponsor, nici antrenor si nici nu evet habar de acest sport.
O seara placuta pentru in ziarist "catastrofal"!!!!

Anonymous said...

ce performante,ma/
adica ai si tu dreptate
nu e chiar usor sa te bata unu de 46 de ani :))))
mai bine taci