Thursday, January 28, 2010

E vremea taberelor de schi

Locul într-o tabără de schi sare de 1.000 de lei. Dacă ştiţi ce să alegeţi, copilul dumneavoastră se va îndrăgosti de schi şi va considera muntele drept cel mai bun prieten al său.

Numai mâine nu-i poimâine şi începe vacanţa intersemestrială pentru toţi elevii din sistemul de învăţământ românesc. O săptămână în care mulţi dintre părinţi îşi vor trimite odraslele în taberele de schi organizate în staţiunile din ţara noastră. Când ai un copil care vrea să înveţe să schieze uiţi de criza economică şi faci tot posibilul pentru a-l trimite în tabără.

WWW.TABERELAPREDEAL.RO
Pentru bucureştenii cu copii, Predealul este cea mai bună alegere în ceea ce priveşte taberele de schi. Pentru 1.250 de lei, fiul sau fiica dumneavoastră beneficiază de cazare şi masă în hotel de patru stele, cinci zile de schi cu cei mai buni instructori de schi din staţiune, jocuri de cabană şi tot ce mai trebuie pentru ca vacanţa să fie una perfectă. Grupele de copii se formează în funcţie de nivelul de cunoştinţe pe care îl are fiecare, astfel că nu veţi avea surpriza ca micuţul să se plângă că nu a învăţat nimic din cauza faptului că ceilalţi colegi de grupă erau prea fricoşi sau fără chef de schi.

În plus, nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte echipamentul. Dacă se întâmplă ca unul dintre copii să-şi uite schiurile pe pârtie sau prin parcare, instructorii vor avea grijă ca, înainte de plecarea către casă, fiul sau fiica dumneavoastră să primească echipament nou la schimb. Garanţia lucrului bine făcut de cei de la www.taberelapredeal.ro este numele lui Liviu Predeleanu, cel mai bun profesor de schi din staţiunea braşoveană.

LA STRAJA, MAI IEFTIN
Normal, Valea Prahovei este cea mai scumpă zonă de schi, astfel că şi preţurile din tabere sunt mai mari. Dacă sunteţi în căutarea unui loc într-o tabără ceva mai accesibilă, încercaţi în staţiunile de pe Valea Jiului, Straja sau Parâng, ori în Bucovina, la Vatra Dornei. La Straja, pentru o săptămână veţi scoate din buzunar 1.025 de lei. Copilul va fi cazat chiar la baza pârtiei, astfel că nu va avea probleme cu echipamentul sau cu transportul pe cablu. Cursurile de schi se ţin pe Pârtia Platoul Soarelui, unul dintre cele mai bune locuri din România în care puteţi învăţa să schiaţi.

1 comment:

Anonymous said...

Nu mai lauda taberele de ski din Predeal.Dupa 5 zile de ski la taberele de ski din Predeal intalnesti copii care nu stiu nici macar sa se opreasca in plug.