Wednesday, January 20, 2010

TVR transmite peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice de la Vancouver

TVR va transmite peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice de Iarnã de la Vancouver, în perioada 12 - 28 februarie, pe TVR 1 si TVR 2, în timp ce programul TVR HD va fi dedicat special acestui eveniment, informeazã Televiziunea Publicã.
Timp de douã sãptãmâni si jumãtate, TVR va difuza cea de-a 21-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarnã 2010.
Pe durata Jocurilor Olimpice din Canada, la TVR 1, prime time-ul va fi rezervat transmisiunilor sportive. Astfel, iubitorii sporturilor vor putea urmãri transmisiunile sportive de la ora 21.00 pânã a doua zi, la 9.30.
Si pe TVR 2, schiul, hocheiul, biatlonul, patinajul vitezã, sãriturile cu schiurile, short track-ul, snowboard-ul ori cursele de sanie, skeleton sau bob vor domina programul, de la ora 20.00 pânã în zorii zilei.
Pentru cei care vor rata transmisiunile directe, Televiziunea Românã a pregãtit douã tronsoane orare cu reluãri ale celor mai importante competitii: de la ora 17.00 pânã la 18.30, pe TVR 1, si de la ora 14.00 pânã la 17.00, pe TVR 2.
Totodatã, la TVR HD, telespectatorii vor avea parte de douã sãptãmâni de sport, 24 de ore din 24, în transmisiuni directe sau în reluare.
În plus, pe 13 ianuarie, TVR a anuntat cã Jocurile Olimpice de Iarnã de la Vancouver vor putea fi urmãrite în premierã, integral si în direct, pe www.tvr.ro/jo2010, site pe care Televiziunea Românã l-a creat pentru acest eveniment.
Toate transmisiile în direct de pe TVR 1 si TVR 2, înregistrãrile emisiunilor, noile recorduri, rãsturnãrile de situatie, povestile de viatã vor putea fi accesate online pe www.tvr.ro/jo2010. si transmisiile din toiul noptii vor putea fi vãzute în direct, pe site-ul www.tvr.ro, iar înregistrãrile vor fi postate online imediat ce se încheie emisiunea. Performantele sportivilor români, noile recorduri mondiale si olimpice, clasamentul pe medalii, dar si prezentarea celor 15 sporturi completeazã site-ul special al TVR dedicat Jocurilor Olimpice de Iarnã.
Televiziunea Românã detine drepturile exclusive de televiziune si new media pentru Jocurile Olimpice de Iarnã de la Vancouver 2010.
În plus, TVR detine drepturile si pentru alte evenimente sportive importante la nivel european si mondial, cum ar fi: Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud, Campionatul european de fotbal - Euro 2012 si Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, Jocurile Olimpice 2012 de la Londra si Jocurile Olimpice de Iarnã din 2014 din Rusia (Soci).

No comments: