Friday, December 21, 2007

Invitatie de la Balea Lac

Acum in prag de sarbatori, avem deosebita placere de a va invita sa petreceti Sarbatoarea Craciunului la Cabana Balea Lac intr-un cadru natural mirifice, unic prin puritatea peisajului si a locatiei unde se afla, si anume la 2034 m altitudine.
Va oferim o oferta speciala de cazare cu demi-pensiune, incepand din 24 pana 26 decembrie 2007, atat la Cabana Balea Lac in camere cu 3-4 locuri cat si la Ice Hotel in camere cu 2 locuri la pretul de 100 Euro/ persoana. In pret este inclusa si masa festiva din seara de Craciun.
Pachetul contine specialitatiile casei de iarna:
- Gustare traditionala de casa(caltabos, sangerete, jumeri, pateu, slanina, carnat afumat cu ceapa rosie si paine prajita)- Pece afumata cu buchet de salata si crema de hrean- Supa de gasca cu galuste cu ficat de gasca si fistic- Friptura de gasca cu varza rosie calita, galuste de cartofi si mere coapte- Medalion de vanat cu ciuperci de padure, garnitura de brocoli si chiftelute de cartofi- Salata de portocale cu miere servita in portocala- Clatite cu scortisoara si stafide in rom si inghetata de vanilie
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.balealac.ro Rezervariile se pot face la receptia Cabanei Balea Lac la numarul de telefon: 0745-072.602
Caldura sarbatorilor sa va aduca in suflet bucuria, Craciunul sa va implineasca visurile si noul an sa va intre in casa mai fericit ca oricand. La multi ani!

No comments: