Friday, December 28, 2007

Nu se schiaza la Piatra Neamt

Nu stiu cum se face, dar nici una dintre lucrarile in care a fost implicat Dopellmeyr in Romania anul acesta nu au iesit asa cum trebuie. La Sinaia a fost un circ la inaugurare, dar tot e bine ca telegondola functioneaza acum. Sunt curios daca peronul de la Cota 1.400 e tot din lemn. La Piatra Neamt inca nu este gata telegondola care traverseaza tot orasul, dar functioneaza telescaunul. Bravo! Dar nu foloseste la nimic, pentru ca nu este suficienta zapada. Oare o sa fie vreodata? Sa faca zapada artificiala! Dar cu ce? Ca nici instalatia asta nu e gata. E pacat de tot, pentru ca partia Cozla arata senzational, iar orasul condus de Gheorghe Stefan este o bijuterie. Jos palaria. Am citit in Monitorul de Neamt un articol in care Dan Campeanu, directorul societatii care administreaza domeniul schiabil, ii roaga pe schiori sa mai astepte un pic pana la prima coborare pe partie. Mihaela Achiroaie, tot din Piatra Neamt, care si-a facut si blog www.mihaela-achiroaie.blogspot.com spune ca pista nu este curatat, ca e plina de gunoaie. Mie imi pare foarte rau ca se intampla asa. Imi plac foarte mult partiile care au un grad constant de inclinare. Dar nu cred ca apuc sa schiez iarna asta la Piatra Neamt, iar oamenii care l-au votat pe Stefan isi vor pune schiurile pe masina si vor pleca la Durau si la Vatra Dornei. Apropo de Durau, am auzit ca si acolo exista un proiect maret. Dar cel mai bine este sa vedem declaratia lui Dan Campeanu: „La pîrtia de schi trebuie să construim gardul de protectie si să finalizăm rampa de lansare. În conditiile existentei zăpezii naturale, sper că vom putea inaugura si pîrtia în a doua parte a lunii ianuarie. Pentru instalatia de zăpadă artificială, deocamdată am făcut licitatia pentru aductiunea de apă. Deci pîrtia nu este încă finalizată si chiar as vrea să atrag atentia asupra acestui lucru, în special pentru cei care se dau pe pîrtia de schi cu sania, cu schiurile sau chiar cu saci din plastic. Noi nu ne asumăm răspunderea în cazul nici unui accident! Am încercat să blocăm accesul prin semne restrictive si cu ajutorul politiei comunitare, însă unii ignoră aceste restrictii. Trebuie să stie însă că o fac pe răspunderea lor. Ar putea foarte bine să folosească pîrtia de tubing, care este gata“, a declarat Dan Cîmpeanu, directorul Perla Invest.

3 comments:

john_ursulet said...

asa e.....
vizitati si :
johnursulet.blogspot.com

Anonymous said...

"Noi nu ne asumăm răspunderea în cazul nici unui accident! Am încercat să blocăm accesul prin semne restrictive si cu ajutorul politiei comunitare, însă unii ignoră aceste restrictii. Trebuie să stie însă că o fac pe răspunderea lor."

Ce nesimtiti cum sa nu isi asume raspunderea, doar ei au facut partia si nu au facut nimic pt a restrictiona accesul chiar daca ei zic asta, eu am fost acolo de vreo 2 ori si nu era nici macar un paznic, jandermerie, politie si nici un anunt nimic, partia era plina de oameni care se dadeau cu "sacu" si sania, asta pana la accidentul grav care s-a intamplat dupa care au pus pancarte si paznici(cred)...

Anonymous said...

...intradevar sunt nesimtiti, dupa accidentul de dupa craciun au aparut si pancardele si politia comunitara, cam tarziu. Dupa cum arata partia nu cred ca ii vor da drumu legal in ianuarie, ci mai sigur in martie :))
dar ce sa facem ei sunt specialistii, de aceea trebuie sa raspunda si de accidentele produse.