Wednesday, June 18, 2008

Golf la Breaza

Clubul de Golf “Lac de Verde” va gazdui Sambata, 21 Iunie, prima editie a Campionatului National de Juniori, editie preliminara a Finalei Campionatului National de Juniori din acest an, ce se va desfasura in 09 August.
Campionatul se va desfasura sub egida Federatiei Romane de Golf.
Sistem de joc: stroke play
Doua categorii de joc in functie de varsta intre 8-13 ani si 14-17 ani;
Ora de start: 08h45
Premii speciale: Longest Drive si Nearest to the Pin
Clubul de Golf "Lac de Verde" a avut ca target inca de la deschiderea sa, din anul 2001, incurajarea practicarii acestui sport de catre juniori, avand credinta ca trebuie sa oferim copiilor romani sansa de a se dezvolta armonios, atat fizic cat si psihic, ca putem si trebuie sa trecem peste stereotipurile copiilor "cersetori" cu care mass media internationala ne bombardeaza.
Suntem singurul Club de Golf din tara care organizam in fiecare an pentru acesti juniori doua campionate de golf.
Organizarea si costurile acestora sunt suportate de Clubul nostru, alaturi de o serie de sponsori si sunt calculate astfel incat participarea noastra sa fie una non profit - sponsorii asigura premiile si masa juniorilor, iar clubul nostru pune la dispozitie locatia, echipamentele si terenurile, cat si antrenamentele preliminarii oferite gratuit juniorilor.
Pentru copiii orasului Breaza, programul de instruire s-a desfasurat gratuit in fiecare an, pe perioada vacantelor de vara, pentru mai bine de 70 de copii, de doua ori pe saptamana, cu asistenta profesorilor de golf.
In acest an campionatele vor avea loc in datele de 21 Iunie, editia preliminara si 09 August - Finala la care vor participa aproximativ 50 de juniori din toata tara.
Concursurile se vor desfasura sub egida Federatiei Romane de Golf, se va juca pe doua categorii de varsta 8-13 si 14-17 ani, startul se va da la orele 08h45 dimineata, iar festivitatea de premiere o preconizam in jurul orei 15h00.

1 comment:

Anonymous said...

tanasa vasile, consilier breaza nu e ,,lemn tanasa'' ci e ,,tufa ... tanasa'' adica mototol, boalnd si aerian.