Wednesday, June 18, 2008

Trei motive pentru care fotbalul nu merita nimic

- Ioan Tupa a dezvaluit ieri cum Razvan Sabau isi vindea rachetele inaintea meciului din Cupa Davis, cu Ecuadorul, deoarece trecea printr-un moment dificil. Oamenii de la Tenis Club Herastrau l-au ajutat, tipul si-a revenit si Romania a castigat.
- Elena Bogdan, finalista la Rolland Garos, nu are un sponsor tehnic si este nevoita sa-si cumpere singur echipament. Echipament care nu este deloc ieftin.
- Oana Opincariu, una dintre cele mai bune sportive la patinaj viteza, a suferit un accident teribil la un antrenament. A stat 3 saptamani in coma, iar acum se trateaza la Viena. Mai are nevoie de inca 15.000 de euro pentru a se pune pe picioare.
Toti cei enumerati mai sus sunt romani si merita incurajati pentru ca trec prin momente grele.

1 comment:

Anonymous said...

Salut!

Numele meu este Emilia Ceausu si lucrez pentru Research International, o agentie independenta de cercetare de piata.
In prezent, noi realizam un studiu calitativ in legatura cu fenomenul blogurilor din Romania, iar parerea ta, in calitate de blogger, este foarte importanta pentru noi.
De aceea, dorim sa te invitam la o discutie de grup pe aceasta tema, discutie unde vei avea ocazia sa afli parerea si a altor bloggeri din Romania. Discutia va avea loc luni, 23.06, incepand cu ora 14.00, va dura aproximativ doua ore, si va avea loc la sediul firmei, din strada Dr. Iacob Felix, Nr 17-19. Toti participantii la aceasta discutie primesc din partea firmeni noastre un tichet cadou, in valoare de 70 RON.
Prin urmare, daca doresti sa afli mai multe informatii despre aceasta discutie si daca esti interesat sa participi la ea, ma poti contacta pe adresa emilia.ceausu@research-int.ro, sau la numarul de telefon 0728728505.
Multumesc mult si astept raspunsul tau!

Emilia