Tuesday, October 6, 2009

Schiorii pleaca vineri in Austria

Cu o intarziere de o saptamana, schiorii din Romania vor pleca vineri in Austria pentru antrenamente pe zapada. Sub comanda lui Florin Cristea se vor pregati Edit Miklos, Iulia Craciun, Ioan Nan, Dragos Staicu si Ioan Achiriloaie. Cantonamentul va dura doua saptamani, schiorii urmand sa se intoarca in tara in jurul datei de 25 octombrie. Dupa o pauza de o 7 zile, lotul national de schi alpin se va reintoarce la Mortaller pentru antrenamente. Singura care va ramane tot timpul in Austria va fi Edit Miklos. Ea va sta departe de casa pana la Craciun. "Primul concurs il voi avea in luna decembrie. Cred ca o sa concurez si in Cupa Mondiala. Daca nu in decembrie, atunci sigur in ianuarie", a spus Miklos.

9 comments:

Anonymous said...

Din toti care ii cheama Barbu in schiul Romanesc nimeni nu este la acest lot national?sau nu mai au rezultate foarte bune

Anonymous said...

Pentru Anonymous...pe site FIS Ski poti urmari activitatea competitionala a tuturor schiorilor romani...este si foarte interesant atat pentru sportivi cat si pentru tehnicieni si federatie...acolo nu sunt insa cuprinse programele de pregatire care ar putea fi surprinzatoare pentru multi...e bine totusi bca se poate urmari activitatea competitionala..

Anonymous said...

Ma bucur ca mai observa si altii componenta acestui lot national. Daca puteti veniti cu totii la un concurs chiar daca e la Sinaia si e greu de urcat . Numai asa va puteti convinge de realitate ..

Anonymous said...

Chiar asa! Cine ar fi bun de antrenor si care ar trebui sa fie componenta lotului national?

Anonymous said...

Oricare din schiorii care au ajuns la varsta la care se renunta ar fi mai bun decat cei care momentan nu justifica nici un leu cheltuit de bietii parinti ai schorilor sau de Federatie. De ex Barbu Sebastian. Lotul ar trebui sa fie un Lot A cu 5 cei mai buni : Miklos, Craciun , Nan,Alica si Bodi si un lot B cu ceilalti ocupanti ai primelor trei pozitii de podium .Antrenor :Szilagyi Andrei de ex.
2 microbuse iar cheltuielile sa fie :FRSB+Club+sponzori+parinti.

Anonymous said...

Pe acest Blog vad scris foarte des ca lotul acesta,de ceva ani este cam acela dar cand sunt concursuri de schi mai sunt si altii pe podium sau macvar (cred)eu ca un practicant al acestui sport sa se faca un lot de rezerva .Sunt destui care se accidenteaza in sezon si in pregatirile pe zapada de inceput. Este greu sa platesti la toti dar parca numai pentru uni se gasesc BANI.sa nu se supere cei care sunt acum la lot.

Anonymous said...

Dar poate ca sunt unii care nu vor sa se antreneze cu lotul.

Anonymous said...

citesc commenturle si vad ca voi nu stiti ca mai sunt doar 8 schiori de toti...cu astia 8 cate loturi ati vrea sa se faca.parerea mea e ca ar trb vreo 8 laturi cel putin.sunteti rupti de realiatea schiului rom

Anonymous said...

astia 8 presupun ca doar din Predeal ca asta o fi realitatea schiului pentru unii !