Tuesday, October 27, 2009

TREI ZILE CU NINSORI

Vremea se va înrăutăţi de la o zi la alta. La munte sunt preconizate ninsori, iar în restul teritoriului va ploua. Dacă în zilele ce urmează veţi vedea băltoacele din oraş îngheţate la prima oră, să ştiţi că acest lucru nu este cauzat doar de minciunile politicienilor aflaţi în campanie electorală ci şi de temperaturile negative ce se vor înregistra în Bucureşti.

În zilele următoare, mercurul din termometre va atinge valoarea de îngheţ. Astfel, în zona montană sunt aşteptate ninsori, mai slabe însă decât cele înregistrate în urmă cu două săptămâni. Practic, stratul de zăpadă nu va fi mai gros de cinci centimetri în zonele înalte. Accesând www.jurnalul.ro, puteţi viziona imagini live din cele mai importante staţiuni de schi România.


NINSORI PESTE TOŢI CARPAŢII
Mâine, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua, iar în zona înaltă a Carpaţilor Orientali vor fi şi lapoviţe şi ninsori. Vântul va avea intensificări până la tare. Pe văi şi în depresiuni vor mai fi condiţii de ceaţă. Fenomenul de răcire va continua şi joi, atunci când cerul va fi mai mult noros. Local vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări până la tare. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, izolat se va produce ceaţă. Spre sfârşitul săptămânii, aria ninsorile se va extinde peste toată zona montană. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpaţii Orientali, Meridionali şi în Munţii Banatului, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, local va fi ceaţă.


ÎNGHEAŢĂ DÂMBOVIŢA
Dacă în zilele ce urmează veţi vedea băltoacele din oraş îngheţate la prima oră, să ştiţi că acest lucru nu este cauzat doar de minciunile politicienilor aflaţi în campanie electorală ci şi de temperaturile negative ce se vor înregistra în Bucureşti. Mâine, în Capitală, cerul va fi temporar noros şi trecător, în cursul zilei, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Joi, cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Începutul de week-end va fi crâncen în Capitală. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11°C, iar cea minimă va fi de 0°C. Dimineaţa şi noaptea este posibil să se formeze ceaţă.

No comments: