Thursday, October 8, 2009

VREMEA LA MUNTE

Vineri
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru prima decada a lunii octombrie, indeosebi in zona Carpatilor Meridionali.

Sambata
Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei izolat vor fi ploi slabe. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in zona Carpatilor Occidentali, unde local vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, izolat cu usoare intensificari. Temperatura aerului va marca o scadere in zona Carpatilor Orientali si de Curbura, iar in restul zonelor montane variatiile vor fi nesemnificative fata de intervalul anterior.

Duminica
In zona Carpatilor Occidentali cerul va fi mai mult noros si va ploua local. In restul zonei montane cerul va fi variabil ziua, dar cu unele innorari pe timpul noptii, cand vor fi posibile ploi izolate. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

No comments: