Thursday, January 21, 2010

Lilla Petroczki, locul 3 la St. Lambrecht

Sibianul Alexandru Barbu s-a clasat pe locul 14 (41 p FIS) in cadrul probei de Slalom care a avut loc astazi la St. Lambrecht. Schiorul de la Dinamo a avut o intarziere de doua secunde si 21 de sutimi fata de belgianul Kai Alaerts, castigatorul cursei. Ioan Achiriloaie - locul 48 (91 p FIS) - isi continua pasa proasta, fiind din nou umilit. El a avut o intarziere de 10 secunde si 32 de sutimi fata de castigatorul cursei. Brasoveanul a venit la 8 secunde si 11 sutimi in spatele lui Alexandru Barbu. Ioan Nan a abandonat in mansa a doua, in vreme ce fratii Bogdan si Razvan Podaru au iesit inca din mansa intai.
La feminin, Lilla Petroczki s-a clasat pe locul 3 (48 p FIS), avand o intarziere de 42 de sutimi fata de unguroaica Zsofia Doeme, castigatoarea cursei. De remarcat este faptul ca schioarea din Odorheiu Secuiesc s-a aflat pe primul loc dupa mansa intai. Iulia Craciun a abandonat in mansa a doua.

5 comments:

Anonymous said...

Felicitari Lilla cred ca si tu vei deveni cosmarul Iuliei Craciun la fel ca surorile Narea.Ai inceput sa o bati si tu chiar daca esti mai mica decit ea.Tu cu cine te antrenezi ? Tot cu fratii Barbu de la Sibiu? BRAVO VOUA. Ce se intimpla cu Iulia de cind s-a mutat Clubul Dinamo Brasov are niste rezultate care lasa de dorit.OARE CINE E DE VINA ?

Anonymous said...

Citind printre rinduri, peste cine dam ACHIRILOAIE saracul este intr-o "pasa proasta " cica. Dar nu disperati a facut progrese de la 11,96 secunde fata de locul I la penultima cursa, acum a avut o intirziere mai mica doar 10,32 secunde.Frumoase rezultate ca si ale Iuliei,felicitari ANTRENORULUI vostru.

Anonymous said...

singurul cosmar al iuliei este doar ea......pt ca nici surorile narea,care sa-u facut de ras pe la toate cursele care sa-u dus, si nici lila ,care e prima data cand reuseste sa mearga mai bine decat iulia( si asta pt ca a abandonat iulia) nu au cum sa fie un cosmar...coricum clubul dinamo are sportivi.........celelalte "cluburi"nu exista

Anonymous said...

...doar daca Iulia nu a abandonat pentru ca oricum Lila ar fi reusit un rezultat mai bun...comentatorii ar trebui sa se abtina de la exprimarea opiniilor fara a cunoaste niste amanunte care pot fi semnificative dar care lipesc,din cauze obiective, dintr-o stire jurnalistica...mai ales ca pare opinia unui oarecare "cunoscator"...

Anonymous said...

Nici un club nu s-a dat rotund precum clubul Dinamo Brasov,dar sa nu o mai lungim REZULTATELE VORBESC. Iar adevarul doare ce sa-i faci.Daca Bianca,Sandra si Lilla s-au facut de ris atuci felicitari Iuliei pentru cursele pe care le-a facut.Sa nu uitam ca pentru orice este un inceput, daca a fost pentru prima oara cin Lilla o bate pe Iulia precis nu o sa fie si pentru ultima oara.