Wednesday, January 20, 2010

Nan, invins de Alexandru Barbu!

Cei mai buni slalomisti din Romania, Ioan Nan si Alexandru Barbu, s-au duelat astazi in proba de Slalom care a avut loc la Innerkrems, cu ocazia Campionatului National de Schi al Mexicului. Invingator a iesit Barbu, care s-a clasat pe locul 18 (54 p FIS), la numai 3 sutimi de secunda in fata lui Nan, care s-a clasat pe locul 19 (54 p FIS). Ioan Achiriloaie a fost umilit, el clasandu-se pe locul 37 (99 p FIS), avand o intarziere de 11 secunde si 37 de sutimi fata de belgianul Mart Mollin, castigatorul cursei. Asta s-a intamplat in primul Slalom al zilei.
In cel de-al doilea concurs al zilei, unul tot de Slalom, Ioan Nan s-a clasat pe locul 6 (45 p FIS), avand o intarziere de 3 secunde si 45 de sutimi fata de austriacul Matthias Mayer, castigatorul cursei. Alexandru Barbu s-a clasat pe locul 12 (55 p FIS), avand o intarziere de o secunda si 57 de sutimi fata de Ioan Nan. Ioan Achiriloaie si-a dovedit din nou neputinta. El s-a clasat pe locul 33 (101 p FIS), avand o intarziere de 7 secunde fata de Alexandru Barbu.

2 comments:

Anonymous said...

BRAVOOO... ACHIRILOAIE tine-o tot asa doar ai linga tine un INDRUMATOR care te invata cum sa-ti birfesti colegii.Altceva nu are ce sa te invete.

Anonymous said...

s-a marit lista umilitilor a trecut si Achiriloaie de partea celor umiliti.Cred ca l-a durut mina pe Anghel cin a scris articolul.Inteligent scris "al doilea slalom Achiriloaie a venit la 7 secunde fata de Barbu".Haideti sa nu ne lasam prostiti de Anghel la al doilea slalom ca si la primul de fapt Achiriloaie a venit la 11.96 secude fata de cistigatorul cursei avind in urma lui doar PATRU CONCURENTI foarte frumoase curse . FELICITARI...