Sunday, January 24, 2010

Surorile Narea, dublu abandon in Cupa Europei!

Cu doua zile inainte de incheierea calificarilor pentru Jocurile Olimpice, Bianca si Sandra Narea au luat startul in proba de Slalom din cadrul etapei de Cupa Europei care a avut loc la Melchsee - Frutt, in Elvetia. Din pacate, cele doua schioare din Predeal nu au reusit sa termine mansa intai.

7 comments:

Anonymous said...

In comentarile de saptamina trecuta ti sa spus ca esti o catastrofa ,ca esti o rusine Anghele, cred ca au fost prea finuti cu tine. Comportamentul tau il are doar un om frustrat si nerealizat.Acesti sportivi au adunat in cariera lor zeci de medalii.Cine esti tu sa-i comentezi ? Esti un NIMENI un GUNOI

Anonymous said...

ce proaste sunt narile... baga calin bani in curu lor si nu sunt in stare sa termine o cursa

Anonymous said...

Tu ai terminat vreo cursa de Cupa Europei desteptule?

Anonymous said...

Este rusinos ce se intimpla in lumea schiului ALPIN . Luati exemplu de la biatlonisti ,fondisti cei de la sanie de la sarituri.Ei nu se jignesc si nu se birfesc uni pe alti . Sint doua persoane VINOVATE pentru tot ce se intimpla la alpin . SA VA FIE RUSINE .

Anonymous said...

Sunt de acord ca e o rusine sa se barfeasca intre ei!Ar trebui sa fie uniti...Tosusi sunt curioasa sa stiu....Cine sunt cele doua persoane vinovate?
Narile nu sunt proaste deloc...cine nu a facut sport, in special schi, nu stie cat risti intro cursa! Ca sa castigi... risti, riscand creste riscul de a abandona!

Anonymous said...

Desigur ca va pot spune numele celor doua persoane,dar ar fi mai interesant daca fiecare dintre voi ar spune pe cine considera vinovat pentru aceasta situatie rusinoasa care are loc in lumea schiului alpin.Doar la alpin la celelante dicipline precum vedeti nu exista asa ceva.

Anonymous said...

sincer sa fiu surorile narea au dat dovada de mult curaj si au multe medali in comparatie cu tne,anghel!surorile narea nu sunt proastea ele cu edit au dat multe rezultate romaniei si ar trebui sa ne mandrim cu ele`si ce va priveste pe voi daca tatal lor a bagat bani in curu lor,bravoo lui.In Romania fara bani nu poti sa faci ski!eu ma mandresc cu famila narea,i apreciez!