Monday, January 18, 2010

Zi mare pentru Romania! Staicu a intrecut un schior! De 71 de ani!!!

Dragos Staicu nu doar ca a fost umilit astazi, dar a mai si facut de ras schiul alpin romanesc. Astazi, la Caspoggio - Italia, a avut loc antrenamentul oficial al probei de Coborare. Printre participanti s-a aflat si schiorul din Predeal. Campion national la Slalom Urias si calificat la Jocurile Olimpice, schiorul legitimat la AS Schi Club Predeal a reusit o performanta unica in cariera sa glorioasa. El a reusit sa termine cursa de Coborare, clasandu-se pe locul 28, avand o intarziere de 14 secunde si 40 de sutimi fata de Igor Zakurdaev, din Kazahstan, castigatorul probei. Umilinta, normal! Dar acum vine partea cea mai tare! Chiar daca intarzierea sa a fost una mare, Staicu n-a fost ultimul. Ci penultimul! Iar schiorul care a venit in spatele sau nu a fost unul oarecare, ci Walter Mayrel. N-ati auzit de Mayrel? Este vorba de un batranel in varsta de 71 de ani, care nu doreste in ruptul capului sa se retraga din circuitul profesional. Treaba asta mi se pare de-a dreptul senzationala, motiv pentru care voi scrie despre ea in Jurnalul National de miercuri. Sa cumparati ziarul! O sa fie spectacol!!!

15 comments:

Anonymous said...

Bravo lui , batranelului !
HI, HI !

Anonymous said...

asa va ajunge campion olimpic

Anonymous said...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Anonymous said...

Domnule Anghel la unul din comentarile din 15 ian 2010 vi s-a pus o antrebare ''pana unde vreti sa ajungeti cu comentarile despre anumiti schiori . Se pare ca nu doriti sa raspundeti la aceasta antrebare.O sa ajungem la redactia ziarului Jurnalul National si o sa-i intrebam pe superiorii dumneavoastra daca stiu ce ' ZIARIST CATASTROFAL "au . An comentarile dumneavoastra 90% din sportivi au fost umiliti : Sandra , Bianca, Lila ,Dragos ,Alexandru... Antrebarea noastra este CAT VA UMILIT RALUCA ( un copli de 19 ani)care va corectat greselile de ortografie dumneavoastra unui ZURNALIST cu experienta atit ca jurnalist cat si ca sportiv,atunci spuneati ca ati paracticat un sport popular . Care este acel sport practicat de dumneavoastra daca nu sintem indiscreti. Este rusinos ce a-ti ajuns sa faceti TU SI GENERALII TAI dar lucrurile nu vor ramane asa cine rade la urma..

Anonymous said...

Se pare ca au dreptate Raluca a avut un articol foatre frumos anul trecut in august cind iti spunea ca e foarte usor sa stai pe margine si sa BIRFESTI .Toti birfim dar e bine sa o facem in cunostinta de cauza cind sintem paraleli cu sportul mai bine stam in banca noastra.

Anonymous said...

Ia nu va mai atacati atat voi, "spotivilor" ... pot spune ca sunt 4 sportivi de valoare in tara asta la schi alpin care au facut totul pe barba lor si nu au primit niciun fel de suport din partea federatiei si antrenorilor din Romania. Este trist sa vedem undea ajuns acest sport dar BRAVO celor care au reusit. Iar cei care cred ca vor ajunge la JO cu ajutorul "pilelor" sa se pazeasca ca nu e de ei acolo, mai antrenati-va si dupa aia mai vedem ( treminati cursele nu abandonati) doar dupa aia se vede adevarat valoare cand treci sosirea ...

Anonymous said...

CU CE ANTRENOR A MERS DRAGOS STAICU IN ITALIA ? POATE NE INFORMEZI SI PE NOI DUPA CE TE INFORMEAZA GENERALII TAI. ASTEPTAM RASPUNS.

Anonymous said...

CARE SUNT CEI 4 SPORTIVI DE VALOARE DIN TARA?NUMELE LOR VA RUGAM

Anonymous said...

Kjetil Andre Aamodt,Hermann Maier,Toni Sailer,Ingemar Stenmark

Anonymous said...

NICI UN RASPUNS IN LEGATURA CU ANTRENORUL CU CARE A PLECAT STAICU IN ITALIA ? CE SE INTIMPLA ANGHEL NU AI AFLAT INCA , CAM NASOL. ASTAPTAM RASPUNS.

TheDD46 said...

Anghel sa sti ca esti o rusine!

Anonymous said...

CE SE INTIMPLA ANGHEL TI-AI INGHITIT LIMBA . RASPUNDE-NE LA INTREBARE . CU CE ANTRENOR MERGE STAICU LA CURSE? DACA GENERALII SINT PLECATI NU-TI MAI FURNIZEAZA NIMENI DATE. POATE NU AI NR DE TEL AL FEDERETIEI SPUNE SI TI-L DAM NOI.

Anonymous said...

Cu ce-i de vina ziaristul ca sunt asa zisi sportivi care se plimba prin Europa facandu-se de ras? Si eu as fi in stare sa termin ultimul o cursa FIS, credeti-ma.

Anonymous said...

Ai fi terminat o cursa "FIS" ... la sah, bai !!!
Nu mai vorbiti fara voi !!!

Anonymous said...

Virsta si experienta pe care o am in lumea sportului nu-mi permite sa jignesc nici un om ( chiar daca are virsta copiilor mei). Dar pot spune un singur lucru Domnule Anghel esti un LAS.De doua zile asteptam raspuns la o intrebare NUMELE ANTRENORULUI CU CARE STAICU MERGE LA CURSE E ATIT DE GREU SA-L DIVULGI ? Avem rabdare poate va sosii si acel raspuns .