Friday, December 14, 2007

1000

Este articolul cu numarul 1000 si nu puteam scrie decat despre ceva tare drag mie: Sinaia. M-am trezit cu noaptea in cap ca sa plec pe Valea Prahovei. Se anunta balamuc mare. Inaugurari peste inaugurari, aglomeratie, ca e week-end, si zapada mult. Dar si frig. Pentru ca Dan Marinescu sade tocmai in Militari si nici la Bucuresti nu se circula prea bine, am timp sa deschid televizorul pe Antena 1. Cea mai tare stire a diminetii la Capatos? Despre Sinaia. Si e adevarata, deci nu e de bine pentru primaria lui Vlad Oprea. Azi noapte, cand pe Valea Prahovei au fost cam -15 grade Celsius, drumarii prahoveni s-au apucat de asfaltat prin statiunea. Dar nu oriunde, ci chiar in intersectia in care se afla Hotel International. Care Hotel International apartine lui Rusanu, penelistu', seful lui Vlad Oprea. Si in care Hotel International se tine toate chermezele si sedintele importante ale PNL. Si in care o sa sada premierul Calin Popescu Tariceanu in acest week-end. Motociclistul de la Palatul Victoria o sa vina la Sinaia ca sa taie panglica de la inutila telegondola dintre Cota 998 si Cota 1.400. Am fost primul nebun care am sarit la gatul primarului Vlad Oprea. Raman in continuare convins ca aceasta instalatie nu va fi niciodata rentabila. In plus, si pretul e exagerat. Dupa mine, a urmat Mircea Badea, care a spus ca "primarul din Sinaia e un prost!!! Dar prost, prost, prost!!!". Gura pacatosului, adevar graieste! Parca asa se zice, nu? Azi dimineata, Antena 1 a pus cireasa pe tort. Si stirea s-a incheiat asa: "Contactat de reprezentantii presei pentru a-si spune punctul de vedere, primarul statiunii Sinaia a fost de negasit". Bravo! Bravo! Bravo! Te iubesc, Antena 1!!!

6 comments:

ivana said...

La Azuga nu ajunge Taricel? Am citit ca se inaugureaza sambata telegondola si acolo. Poate ca e mai bine. Mai putini paltonri atrasi de eveniment, mai mult loc pentru schi.SOSONARI PREDEAL SI BUSTENI VA ASTEPTA.DACA NU VA PLACE STATI ACASA!!!

Bernadeta Szwagiel said...

Tariceanu se duce la Sinaia, ca d-asta s-a asfaltat azi noapte acolo. Am trecut mai devreme prin intersectia aia si arata bine. Deci e bine.

ivana said...

Ma uit pe camere si vad grupuri de sosonari pe partie. Sper sa le inghete sosoni, cizmele cu toc cui,posetele, gelul din par.Sa le crape buzele, sa le inghete tusul pe gene,sa se innece cu mirosul parfumului dat in exces inclusiv in sosoni. Temperaturile scazute va distug tenul! Stati naiba pe partiile amenajate SPECIAL pentru voi si coborati cu gondola!
NU PE PARTIE!!!
Se lasa ceata. Poate ii manaca baubau.

Bernadeta Szwagiel said...

Ivana, te provoc la duel. Hai sa facem paralel portretul paltonarului absolut. Pentru inceput, eu zic ca e cu geaca de piele, blugi maro si pantofi de piele din obor. Si ciorapi albi. Trimite-mi pe mail, la sorin.anghel@jurnalul.ro

Anonymous said...

ok, accept provocarea.Azi voi fi mult mai atenta la detalii si incerc sa-i fotografiez.

Navol Oltenita said...

Ivana, mai frumos ar fi sa fotografiezi schiori. Nu am semnal acum ca sa scriu despre frumoasa telegondola.