Wednesday, December 5, 2007

TRIPLĂ AUSTRIACĂ

Intrat primul in concurs, inaintea celorlalti 58 de competitori, Reichelt, in varsta de 27 de ani, a incheiat proba cu timpul de 1 minut, 19 secunde, 87 de sutimi, inregistrand cea de-a doua sa victorie în Cupa Mondiala, dupa succesul repurtat pe aceeasi partie in 2005.
Locul doi a fost ocupat la o diferenţă de doar două sutimi de secundă de un alt austriac, Mario Scheiber. In varsta de 24 de ani, Scheiber plecase al 20-lea la start si se afla in tentativa obtinerii primei sale victorii in proba in care este specialist. Pe pozitia a treia s-a situat Christoph Gruber, de asemenea din Austria. Veteranul în vârstă de 31 de ani a realizat astfel cea de-a 14-a sa clasare pe podium intr-un concurs de Cupa Mondiala. Timpul lui Gruber a fost mai slab cu 21 de sutimi de secunda fata de cel al invingatorului, dar superior celui realizat de Daniel Albrecht, castigatorul super-combinatei alpine si al slalomului urias, clasat pe locul 4. Marele favorit al cursei, elvetianul Didier Cuche, a incheiat abia pe locul 9. Locul doi in clasamentul general al sezonului trecut, austriacul Benjamin Raich a fost acum al cincilea, dar conduce in clasamentul general al probei si se poate detaşa, in condiţiile in care rivalul sau, norvegianul Aksel Lund Svindal, este accidentat şi va rata participarea la următoarele etape ale Circului Alb.
Vineri, 7 decembrie, de la ora 20, este programată coborârea feminină de la Aspen. Şi tot în direct la Eurosport, a doua zi, de la ora 19:45, fetele se vor întrece în cursa de super uriaş. Seara de duminică este rezervată slalomului din Colorado. Prima manşă va fi transmisă în direct la Eurosport 2, cea de-a doua de asemenea LIVE, însă pe Eurosport, de la ora 22.

No comments: