Thursday, January 17, 2008

Happy weekend la Ice Hotel – Balea Lac!

Duminica trecuta, 13.01.2008, a fost sfintita Biserica de Gheata de la Balea Lac.
Incepand de la aceasta data la “Ice Church” se pot organiza diferite evenimente religioase, iar cei interesati pot vizita acest obiectiv.
Happy weekend la Ice Hotel – Balea Lac!
Plateste o persoana beneficiaza doua. In acest sfarsit de saptamana cei interesati sa petreaca o noapte la “rece” beneficiaza de super-oferta 89 lei/noapte pentru doua persoane.
De asemenea, va asteptam la Ice Restaurant cu un meniu special gatit pentru dumneavoastra, care va oferă o adevărată “excursie culinară” la pretul de 229,00 lei/pers. Meniul special pregătit pentru clienţii “Ice Restaurant” este compus din şapte feluri de preparate culinare (Amuze Goul, gustare rece, peste, sorbet, felul principal, desert, branzeturi, toate acestea fiind însoţite de vinul corespunzător fiecărui fel de mâncare), care pot satisface cele mai pretenţioase gusturi.
De asemenea, cei care vor vizita în acest weekend Hotelul de Gheaţă vor petrece câteva momente deosebite la barul amenajat în interiorul obiectivului, unde pot servi băuturi din cele mai sofisticate (cocktail-uri, băuturi ne-alcoolice, băuturi alcoolice, băuturi calde etc.), unele dintre acestea putând fi savurate în celebrele pahare de gheaţă. Biletul pentru vizitarea Hotelului de Gheaţă costă 6 lei/pers.(adulţi), copii având 50% reducere (3 lei/pers.).
Programul de funcţionare al telecabinei este zilnic între orele 9-18. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.icehotel.roRezervariile se pot face la receptia Cabanei Balea Lac. Numar de telefon 0745-072.602.

No comments: