Tuesday, January 29, 2008

Masina de spalat

De vreo doua saptamani mi-am cumparat masina de spalat de la Altex. Dupa ce am montat-o, azi am si pornit-o. Masinaria e naravasa rau. M-am pomenit cu ea in mijlocul bucatariei. Stie cineva ce trebuie facut? Am auzit ca trebuie sa stea pe loc perfect drept. Maine imi aduce cineva un boloboc. In tot acest decor ametitor exista si o raza de soare: CIOACA A FOST ELIBERAT! VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Nu numai locul sa fie drept (si implicit muchiile masinii), dar si masina sa apese in mod egal pe cele patru picioare. Pentru asta trebuie sa fie cel putin doua picioare (cele din fata) reglabile cu mana sau cu cheia. Succes!

Anonymous said...

Vezi ca trebuie sa scoti bara de transport! Sigur scrie in cartea masinii, dupa cum am aflat si eu dupa ce a luat-o masina de spalat la plimbare prin baie.. ;))
Bara asta e undeva in spate - metalica, prinsa in suruburi, daca nu ai stii ca trebuie scoasa ai zice ca sta bine acolo. Existenta ei e motivata de faptul ca in timpul spalarii, cuva trebuie sa aiba loc de miscare, sa nu fie fixata de restul masinii (de ex., cand centrifugheaza, numai cuva se invarte, nu..toata masina).
In schimb atunci cand masina e trasnportata, cuva trebuie sa fie bine fixata ca sa nu se strice ceva pe acolo.
Succes ;)