Monday, January 21, 2008

Vremea la munte

Marti
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult noros in nordul Carpatilor Orientali si in Carpatii Occidentali unde, indeosebi seara si noptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In restul zonei montane cerul va fi temporar noros, iar precipitatiile se vor semnala pe arii restranse.Vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta intensificari.

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali si Meridionali, unde, mai ales ziua, va ninge pe arii extinse. In restul zonei montane innorarile vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse. Vor fi conditii de polei.Vantul va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperatura aerului va marca o scadere accentuata comparativ cu intervalul precedent.

Joi
Cerul va fi variabil, cu innorari, mai ales ziua, in Carpatii Meridionali si de Curbura unde unde pe arii restranse va mai ninge slab. Vantul va mai prezenta unele intensificari indeosebi in zona inalta. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.

No comments: